Hoe Te Verzenden Van E-mail Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verzenden Van E-mail Naar Telefoon
Hoe Te Verzenden Van E-mail Naar Telefoon

Video: Hoe Te Verzenden Van E-mail Naar Telefoon

Video: Hoe Te Verzenden Van E-mail Naar Telefoon
Video: iPhone 7: How To Add Multiple Email Accounts 2024, Maart
Anonim

E-mail is een van de meest voorkomende manieren om informatie op internet uit te wisselen. Met zijn hulp kunt u communiceren, links en bestanden delen, en de bezorging van een bericht kan enkele seconden tot een minuut duren.

Hoe te verzenden van e-mail naar telefoon
Hoe te verzenden van e-mail naar telefoon

Het is nodig

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Open uw e-mailinbox om een e-mailbericht naar uw telefoon te verzenden. Voer de tekst van de brief in, houd er rekening mee dat het maximale aantal tekens in een sms niet groter kan zijn dan 70 als u het bericht in het cyrillisch invoert.

Stap 2

Voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in het internationale formaat in, bijvoorbeeld +38066 ******, in het veld aan wie, plaats vervolgens het "doggy" -teken en voer de naam in van de berichtenserver die door de mobiele telefoon wordt verstrekt exploitant. Voor de Oekraïense operator "MTC" is het serveradres bijvoorbeeld sms.mts.com.ua.

Stap 3

Voer het volgende adres in het veld in naar wie u een e-mail wilt sturen naar het telefoonnummer van de operator "Kyivstar": +38 "Operatorcode" "Telefoonnummer abonnee" @ sms.kyivstar.net. Klik op de knop "Verzenden". Gebruik de lijst met servers op de website https://diwaxx.ru/frik/e-mail_to_sms.php om een SMS-bericht met een e-mail te verzenden. De lijst bevat de meeste operators van de GOS-landen.

Stap 4

Gebruik Mail. Ru Agent om sms-berichten te verzenden vanuit uw e-mailbox als uw mailbox zich op de Mail.ru-server bevindt. Ga hiervoor naar de link https://agent.mail.ru/ru/download/agent_windows/download.html en download het Agent-installatiebestand naar uw computer.

Stap 5

Installeer de app. Voordat u een sms naar de telefoon verzendt, moet u ervoor zorgen dat de gesprekspartner een mobiel telefoonnummer heeft. Kijk door de lijst met contacten, als een bijbehorend pictogram naast de naam wordt weergegeven, betekent dit dat het nummer wordt aangegeven. U kunt het contactnummer zelf toevoegen.

Stap 6

Selecteer een gebruiker uit de lijst, dubbelklik op de naam. Ga in het geopende venster naar het tabblad "SMS", voer de tekst van het bericht in. Selecteer uit de lijst het nummer waarnaar u een e-mailbericht wilt verzenden. Houd er rekening mee dat in dit programma de maximale lengte van een bericht in de Russische taal 36 tekens is, en voor het Latijnse alfabet - 116. Druk op de knop "Verzenden". Bij het schrijven van een bericht kun je emoticons gebruiken.

Aanbevolen: