Hoe U Gratis Foto's Naar Uw Telefoon Kunt Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Foto's Naar Uw Telefoon Kunt Verzenden
Hoe U Gratis Foto's Naar Uw Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Foto's Naar Uw Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Foto's Naar Uw Telefoon Kunt Verzenden
Video: Een foto versturen met je Samsung Galaxy S3 2024, Mei
Anonim

Met mobiele telefoons kunt u een verscheidenheid aan bestanden overbrengen met behulp van moderne technologieën, zoals mms-functies. Dit is handig, omdat je je vriend of familielid kunt plezieren met een grappige foto op zijn verjaardag, of hem kunt feliciteren met een andere vakantie. In dit geval is het mogelijk om gratis een foto naar je telefoon te sturen.

Hoe u gratis foto's naar uw telefoon kunt verzenden
Hoe u gratis foto's naar uw telefoon kunt verzenden

instructies:

Stap 1

Controleer uw mobiel op internetverbinding. In de regel moeten dergelijke instellingen standaard worden uitgevoerd en zijn er geen aanvullende acties vereist.

Stap 2

Bel anders uw gsm-operator en u krijgt het nodige advies over uw probleem. Vraag indien nodig om de instellingen waarmee de mms-functie voor u werkt. Het systeem kan om een code vragen om te installeren. Dit kan ook bij de exploitant worden nagegaan.

Stap 3

Maak de instellingen handmatig. Ga naar de officiële website van uw operator. Zoek uw telefoonmodel waarvoor u de functie van het verzenden van mms wilt configureren. Voer alle handelingen uit die op de site worden aangegeven.

Stap 4

Probeer mms met een foto naar je mobiele telefoon te sturen. Ga hiervoor dus naar de site https://www.free-mms.ru/index.php?r=sentmms/index. Deze bron biedt gratis diensten voor het verzenden van dergelijke berichten. Vul het formulier op de website in. Daarin moet u het telefoonnummer van de abonnee, de titel en tekst van het bericht, de naam van de afzender, uw mobiele telefoonnummer invoeren.

Stap 5

Selecteer vervolgens het gewenste bestand op uw computer. Bovendien kunt u een afbeelding downloaden van internet, terwijl u het adres van de afbeelding opgeeft. Voer vervolgens de verificatiecode in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 6

Gebruik een andere optie voor het overbrengen van foto's naar uw telefoon. Breng de afbeelding over naar uw mobiele telefoon met behulp van de ingebouwde Bluetooth-functie. Dit apparaat is ingebouwd in moderne telefoons. Activeer deze functie op uw mobiele telefoon.

Stap 7

Selecteer een afbeelding, klik op het tabblad Opties en vervolgens op de knop Verzenden. Zoek Bluetooth op het scherm. Als er tijdens het zoeken een ander apparaat wordt gevonden, kunt u doorgaans beginnen met het overzetten van het bestand.

Aanbevolen: