Gegevens Herstellen Van Een Camcorder

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Van Een Camcorder
Gegevens Herstellen Van Een Camcorder

Video: Gegevens Herstellen Van Een Camcorder

Video: Gegevens Herstellen Van Een Camcorder
Video: Restore lost files from video camera: Sony Handy Cam Recovery 2024, April
Anonim

Net als veel andere apparaten kunnen camcorders vroeg of laat defect raken. In dergelijke gevallen is het belangrijk om tijdig te beginnen met het herstellen van informatie van dit apparaat. Hiermee kunt u de vastgelegde beelden opslaan.

Gegevens herstellen van een camcorder
Gegevens herstellen van een camcorder

Het is nodig

  • - Eenvoudig herstel;
  • - Mount'n'Drive.

instructies:

Stap 1

Als er informatie in uw camcorder is opgeslagen op een verwijderbaar opslagapparaat, verwijdert u de USB-flashdrive en sluit u deze aan op de kaartlezer. Sluit nu je apparaat aan op de USB-poort van je computer of laptop. Soms is het nodig om hiervoor een speciale USB-miniUSB-kabel te gebruiken.

Stap 2

Probeer gegevens van een flashkaart te kopiëren. Als u het niet op de gebruikelijke manier kunt doen, installeer dan het programma Easy Recovery. Voer het hulpprogramma uit en selecteer Herstelgegevens. Ga naar het menu Verwijderde herstel.

Stap 3

Selecteer na het openen van een nieuw dialoogmenu de gewenste flashkaart. Klik op de knop Volgende. Vink het vakje naast Volledige scan aan om de diepe scanmodus in te schakelen. Voer de naam in van de indeling waarin de camcorder gegevens opslaat in het veld Bestandsfilter, bijvoorbeeld *.avi. Nu zoekt het programma naar alle eerder bestaande bestanden met deze extensie.

Stap 4

Klik op de knop Volgende en wacht tot het scannen van de USB-flashdrive is voltooid. Deze procedure kan meer dan een uur duren. Veel hangt af van de leessnelheid en de grootte van de kaart. Nadat het programma een lijst met kant-en-klare videobestanden heeft gemaakt, selecteert u de vereiste gegevens en klikt u op de knop Opslaan. Selecteer de map waar de herstelde gegevens worden gekopieerd. Sluit Easy Recovery als het klaar is.

Stap 5

Als de camcorder een eigen geheugen heeft en bestanden naar het interne geheugen schrijft, sluit het toestel dan met een kabel aan op de computer. Download en installeer de Mount'n'Drive-software. Voer dit hulpprogramma uit.

Stap 6

Wacht tot de aangesloten schijven zijn gedetecteerd. Markeer met de rechtermuisknop de flashdrive van de videocamera en selecteer "Mount". Geef de letter op die aan het nieuwe station moet worden toegewezen. Kopieer de informatie van de gemaakte afbeelding van de flashdrive van de videocamera. Als de gegevens beschadigd zijn, gebruik dan Easy Recovery om ze te herstellen.

Aanbevolen: