Gegevens Op Uw Telefoon Herstellen

Inhoudsopgave:

Gegevens Op Uw Telefoon Herstellen
Gegevens Op Uw Telefoon Herstellen

Video: Gegevens Op Uw Telefoon Herstellen

Video: Gegevens Op Uw Telefoon Herstellen
Video: How to Recover Lost Data from Android Phone (2021 Update) 2024, Maart
Anonim

Een van de populaire onderwerpen die niet met de dag oud wordt, is het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden op je telefoon. Het wordt besproken in veel forums die zijn gewijd aan mobiele apparaten. Om dit probleem op te lossen, heeft u aanvullende software nodig. Gebruik het programma Recuva om verloren gegevens te herstellen.

Gegevens op uw telefoon herstellen
Gegevens op uw telefoon herstellen

Het is nodig

  • - het Recuva-programma;
  • - USB-kabel voor de telefoon;
  • - geheugenkaart (voor telefoon).

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan en installeer de gespecialiseerde Recuva-toepassing erop. Het doel, naast het herstellen van gegevens (bestanden) op verwisselbare media en uit de prullenbak van de computer, is ook om te werken met vele formaten geheugenkaarten die worden gebruikt in moderne modellen van mobiele apparaten. Recuva is uitgerust met filters waarmee u bestanden kunt sorteren op naam of op type extensie. Een onderscheidend kenmerk van deze applicatie is de mogelijkheid om deze uit te voeren vanaf een verwisselbaar USB-apparaat. Recuva ondersteunt bijna alle bestandssystemen. Het kan werken met afbeeldingen, video- en audiobestanden, e-mails en documenten. Deze applicatie wordt gratis verspreid op internet en is gratis.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit en selecteer de methode om verbinding te maken met de schijf die het verwijderde bestand bevat in het eerste dialoogvenster van de toepassing. U krijgt twee opties aangeboden: verbinding maken met een verwisselbare schijf in het geheugen van de telefoon en de functie "Actieve synchronisatie" gebruiken. Geef in het nieuwe toepassingsdialoogvenster het "Bestandstype" op dat u wilt herstellen. Vink in het geopende venster het vakje "Mappen" of "Schijf" aan van waaruit het bestand is verwijderd.

Stap 3

Klik in het venster "Recuva Wizard" op de knop "Start" om de voltooiing van de taak te bevestigen. Wacht tot het proces om het gewenste bestand te vinden is voltooid. Er verschijnt een menu om de locatie te selecteren om dit object op te slaan. Klik op de knop "OK" om uw beslissing te bevestigen.

Aanbevolen: