Hoe Het Rekeningsaldo Te Bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Rekeningsaldo Te Bekijken?
Hoe Het Rekeningsaldo Te Bekijken?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Te Bekijken?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Te Bekijken?
Video: Saldo checken zonder in te loggen | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, April
Anonim

Om niet op het juiste moment met een nulsaldo te zitten, dient u uw rekening tijdig te controleren. Nu biedt elke telecomoperator een dienst aan waarmee het mogelijk is om het saldo op uw rekening te controleren.

Hoe het rekeningsaldo te bekijken?
Hoe het rekeningsaldo te bekijken?

instructies:

Stap 1

Als u MTS-abonnee bent, kunt u het saldo op verschillende manieren controleren. Methode één: neem contact op met de service van de juiste operator op 0890 (deze procedure is gratis) of op (495) 7660166. U kunt het saldo van uw account ook achterhalen met behulp van de Internet Assistant. Om dit te doen, moet u de website van de operator bezoeken, uw regio selecteren en pas daarna op het tabblad "Internet-assistent" klikken. Er is een eenvoudigere manier om dit te controleren: bel * 100 # en druk op de beltoets.

Stap 2

De mobiele operator "Beeline" biedt zijn abonnees een interessantere en eenvoudigere dienst. Het is voldoende om slechts één keer * 110 * 902 # te bellen en op de belknop te drukken, waarna de accountstatus constant op het display van uw telefoon wordt weergegeven. Deze dienst heet "Saldo op het scherm" en de verbinding is gratis. Maar de abonnementskosten bedragen 50 kopeken per dag.

Stap 3

Is uw telefoniste Megafon? In dit geval moet u * 100 # bellen op uw telefoon, of een gratis nummer (behalve voor roaming) 0501. U kunt ook een sms-verzoek sturen over de saldostatus. De tekst van het bericht mag slechts één letter B (Russisch) of B (Latijn) bevatten. U moet een sms sturen naar nummer 000100.

Aanbevolen: