Hoe Het Rekeningsaldo In Het Megafon-netwerk Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Rekeningsaldo In Het Megafon-netwerk Te Achterhalen?
Hoe Het Rekeningsaldo In Het Megafon-netwerk Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo In Het Megafon-netwerk Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Rekeningsaldo In Het Megafon-netwerk Te Achterhalen?
Video: MegaFon Login Разлочка от оператора Бесплатно 2024, April
Anonim

Voor sommige mensen is het erg belangrijk om het saldo van de fondsen op de balans te controleren. Abonnees van de mobiele provider "Megafon" kunnen op verschillende manieren informatie krijgen over de status van hun persoonlijke account.

Hoe het rekeningsaldo in het Megafon-netwerk te achterhalen?
Hoe het rekeningsaldo in het Megafon-netwerk te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Gebruik het speciale USSD-commando om het saldo van uw persoonlijke account te achterhalen. Kies hiervoor vanaf uw telefoon: * 100 # en de beltoets. Op het display van uw telefoon wordt een servicebericht weergegeven met de informatie die u nodig hebt.

Stap 2

U kunt het saldo ook opvragen via de service Servicegids. Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator, zoek in de rechterbovenhoek het opschrift "Servicegids", klik erop. Er wordt een venster voor u geopend waarin u het nummer en het wachtwoord moet opgeven dat u eerder moet registreren. Na het invullen van deze gegevens klikt u op "Inloggen". Er wordt een pagina geopend met informatie over de status van uw persoonlijke account.

Stap 3

U kunt informatie krijgen over de status van uw persoonlijke account door de klantenservice te bellen op 0500. Luister naar de autoinformer en volg de instructies; of neem contact op met de operator door op de toets "0" te drukken.

Stap 4

U kunt ook informatie krijgen bij het dichtstbijzijnde kantoor van het mobiele bedrijf "Megafon". Hiervoor moet u een simkaart bij u hebben of uw mobiele telefoonnummer kennen.

Stap 5

Gebruik de service "Saldo van dierbaren" om de status van het persoonlijke account van een andere abonnee, bijvoorbeeld uw geliefde, te achterhalen. Deze optie is beschikbaar voor alle tariefplannen, behalve die voor bedrijven. De dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 6

Om de dienst "Saldo van dierbaren" te activeren, stuurt u een bericht naar 000006 vanaf het nummer waarvan u het saldo in de toekomst zult controleren. Geef in de tekst van de sms de volgende tekst aan: + (uw tiencijferig nummer). Of gebruik gewoon het USSD-commando: * 438 * 1 * uw telefoonnummer # en de beltoets. Daarna kunt u de balans regelen met het USSD-commando: * 100 * tiencijferig nummer van de "afdeling" # en een beltoets.

Aanbevolen: