Hoe Het Rekeningsaldo Op "Beeline" Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Rekeningsaldo Op "Beeline" Te Controleren
Hoe Het Rekeningsaldo Op "Beeline" Te Controleren

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Op "Beeline" Te Controleren

Video: Hoe Het Rekeningsaldo Op
Video: Running Hive Commands and Queries using Beeline 2024, April
Anonim

Saldocontrole kan op elk moment nodig zijn, daarom heeft een van de grootste telecomoperators - "Beeline" - voor zijn abonnees verschillende methoden ontwikkeld waarmee u het saldo niet alleen op uw account, maar ook op dat van iemand anders kunt achterhalen.

Hoe het rekeningsaldo te controleren op
Hoe het rekeningsaldo te controleren op

instructies:

Stap 1

Als u het saldo van uw eigen persoonlijke account wilt controleren, kiest u voor dit korte USSD-nummer * 102 #. Bovendien kunnen de klanten van het bedrijf op elk moment verbinding maken met zo'n handige service als "Balans op het scherm". Als u het activeert, wordt uw rekeningsaldo altijd weergegeven op het display van uw mobiele telefoon (het wordt voortdurend bijgewerkt). Gebruik het speciale commando * 110 * 902 # om de service te bestellen. Het gebruik van "Saldo op het scherm" is echter niet gratis, de operator zal elke dag 50 kopeken van de rekening aftrekken voor de dienst.

Stap 2

Voor abonnees die het rekeningsaldo van een andere Beeline-abonnee willen weten, biedt de operator een speciaal nummer +79033888696. Kies het en wacht tot de telefoniste antwoordt. Vervolgens moet u hem het nummer van de abonnee vertellen wiens saldo u moet controleren. Vergeet trouwens niet het nummer door te geven via +7. Nadat u het nummer hebt ingevoerd, kiest u het #-teken op het toetsenbord.

Stap 3

Na het voltooien van deze acties, hoort u de stem van het antwoordapparaat, het zal u informeren over de saldostatus van de gebruiker waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat er naast het bovenstaande nog een nummer is om de rekening te controleren - dit is het nummer +79052006696. In dit geval zal de verificatie niet veel van uw tijd in beslag nemen, u hoeft alleen de gesproken instructies te volgen. Het gebruik van nummers is gratis voor alle abonnees van Beeline, maar klanten van andere operators kunnen een bepaald bedrag in rekening worden gebracht voor het gebruik van de dienst.

Aanbevolen: