Hoe Een Telegram Via De Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telegram Via De Telefoon Te Verzenden
Hoe Een Telegram Via De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Telegram Via De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Telegram Via De Telefoon Te Verzenden
Video: Hoe u een Ping-monitoringtool maakt en een bericht naar uw telefoon verzendt 2024, Mei
Anonim

De moderniteit dicteert haar voorwaarden aan een communicatiemiddel als een telegram. Tegenwoordig is het mogelijk om een telegram niet alleen te verzenden met behulp van een traditionele reis naar een communicatiecentrum, maar ook door simpelweg een mobiel nummer te kiezen.

Hoe een telegram via de telefoon te verzenden
Hoe een telegram via de telefoon te verzenden

Noodzakelijk

Telefoongids van de woonplaats, internet

instructies:

Stap 1

Bel vanaf je telefoon de serviceafdeling, dicteer de inhoud van het telegram en binnen enkele minuten wordt het bericht naar de geadresseerde gestuurd. Opgemerkt moet worden dat speciale diensten die telegrammen leveren op verschillende nummers in de regio's werken, dus het is belangrijk om het nummer correct te bepalen in het telefoonboek van uw stad. Ontvangst van telegrammen wordt de klok rond uitgevoerd.

Stap 2

Een telegram kan niet alleen vanaf een mobiele telefoon worden gegeven, maar ook vanuit een huis-, werk-, straattelefoon. De inhoud van de tekst kan van alles zijn - dit is een felicitatie, een zakelijke kennisgeving, persoonlijke informatie, een officiële bestelling.

Stap 3

U kunt een vaste telefoon hebben.

Stap 4

De soorten telegrammen kunnen als volgt zijn:

- op een artistiek vormgegeven briefpapier;

- op briefpapier met muzikale functies;

- over kinderthema's met muzikale begeleiding;

- uitvaartformulier voor inschrijving;

- met de opgegeven levertijd (wordt op een bepaalde datum geleverd);

- "op aanvraag";

- bij bestelling van een retourtelegram naar het afgeleverde adres;

- naar het adres van de postbus.

Stap 5

De betaling voor het telefonisch ontvangen van een telegram is meestal vast, het is een klein bedrag, elk woord wordt afzonderlijk beoordeeld, afhankelijk van de categorie van het telegram, "spoed" is respectievelijk duurder en "gewoon" is goedkoper. De bezorgkosten voor de telegraaf worden ook betaald, deze is ook verdeeld in categorieën.

Stap 6

Als er in de schikking waar het telegram wordt verzonden geen telegraaf- en telefonische communicatie is, wordt deze bezorging extra betaald. De kosten van het aantal karakters worden direct na het dicteren bekend gemaakt. Voor rechtspersonen geschiedt betaling volgens een vooraf gesloten overeenkomst. Als de bestelling wordt gedaan met behulp van een telefooncel of mobiele telefoon, wordt de betaling automatisch van de rekening afgeschreven, het belangrijkste is dat er voldoende saldo op de rekening staat.

Aanbevolen: