Een Melodie Via De Telefoon Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Melodie Via De Telefoon Verzenden
Een Melodie Via De Telefoon Verzenden

Video: Een Melodie Via De Telefoon Verzenden

Video: Een Melodie Via De Telefoon Verzenden
Video: Samsung Galaxy S4: contactpersoon toevoegen (Android 5.0) 2024, Mei
Anonim

Er is niets eenvoudiger dan verschillende inhoud met vrienden en familie uit te wisselen: afbeeldingen, melodieën en nog veel meer (je hoeft alleen degene te kiezen die je leuk vindt en de kolom "Verzenden" in de opties te selecteren en vervolgens het abonneenummer op te geven). Deze kwam beschikbaar dankzij de diensten van mobiele operators. Om deze diensten te kunnen gebruiken, moeten abonnees echter de MMS-instellingen op hun telefoon activeren.

Een melodie via de telefoon verzenden
Een melodie via de telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Abonnees van de Megafon-operator kunnen dergelijke instellingen krijgen als ze een speciaal formulier op de officiële website invullen. Trouwens, zodra u de ontvangen instellingen opslaat, kunt u niet alleen mms gebruiken, maar ook de internetverbinding. Er is ook het nummer 5049, waar je gewoon een bericht naar hoeft te sturen met het nummer "3" (om mms te configureren) of "2" (als je ook wap-instellingen nodig hebt). U kunt ook het technische ondersteuningsnummer van abonnees 0500 gebruiken: bel het en informeer de operator over uw telefoonmodel. Enkele minuten na het verzoek ontvang je automatische instellingen voor mms-berichten.

Stap 2

Gebruikers van het Beeline-netwerk kunnen de mogelijkheid activeren om MMS te ontvangen en te verzenden, mobiel internet te gebruiken door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 118 * 2 #. De operator bepaalt automatisch welk model mobiele telefoon je gebruikt en stuurt de instellingen binnen een paar minuten. Om ervoor te zorgen dat de wijzigingen worden opgeslagen en van kracht worden, moet u het wachtwoord 1234 invoeren in het veld dat verschijnt. Verbinding van een dergelijke service, evenals vele andere, is mogelijk door het commando * 118 #.

Stap 3

De volgorde van automatische instellingen voor mms-berichten en internet vindt plaats op de website van de operator "MTS". U hoeft alleen maar op het veld met de naam "Help en service" te klikken en vervolgens de kolom "MMS-instellingen" te selecteren. Daarna ziet u een speciaal leeg venster waarin u uw telefoonnummer moet invoeren (maar niet in het gebruikelijke tiencijferige formaat, maar in het zevencijferige formaat). Trouwens, voor deze operatie moet je ervoor zorgen dat je een andere, niet minder noodzakelijke GPRS / EDGE-service hebt aangesloten. Het feit is dat het zonder de activering onmogelijk is om mms te verzenden. Verbinding wordt gemaakt door een USSD-verzoek * 111 * 18 # te verzenden.

Aanbevolen: