Telegram Verzenden Via De Telefoon Send

Inhoudsopgave:

Telegram Verzenden Via De Telefoon Send
Telegram Verzenden Via De Telefoon Send

Video: Telegram Verzenden Via De Telefoon Send

Video: Telegram Verzenden Via De Telefoon Send
Video: Как отправить сообщение на телефон с Mikrotik через Telegram 2024, Mei
Anonim

Het enige dat nu nog nodig is om een telegram te verzenden, is een mobiele telefoon. Natuurlijk is het voor moderne mensen gemakkelijker om te bellen, maar een telegram is een soort geknoopte brief van de 21e eeuw, een soort romantische manier van communiceren. Maar de 21e eeuw heeft nog steeds zijn stempel gedrukt op deze traditionele vorm van communicatie.

Telegram verzenden via de telefoon send
Telegram verzenden via de telefoon send

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig hoef je niet meer naar het postkantoor om een telegram te versturen. U hoeft alleen maar vanaf een willekeurige telefoon naar de speciale dienst op het algemene servicenummer 009 te bellen en de tekst van uw bericht te lezen, dat binnen enkele minuten wordt verzonden. De 009-service ontvangt de klok rond telegrammen, maar verzending vindt alleen overdag plaats.

Stap 2

U kunt zo'n telegram niet alleen vanuit uw huis verzenden, maar ook vanaf de werktelefoon van de organisatie, of vanuit een straattelefooncel, of zelfs vanaf een mobiele telefoon. Tegelijkertijd is de inhoud van het telegram op geen enkele manier beperkt: het kan puur persoonlijke informatie zijn of zakelijke informatie.

Stap 3

Er is zelfs een mogelijkheid om een telegram op krediet te versturen. De volgende betaling voor het bericht wordt opgenomen in de totale vaste telefoonrekening

Stap 4

U kunt dus de volgende telegrammen verzenden:

- een telegram op artistiek briefpapier met bezorgfunctie;

- een telegram op een muziekvorm met een bezorgfunctie;

- telegram met ontvangstbevestiging;

- een telegram met bezorging op een door de afzender zelf te bepalen tijdstip.

Stap 5

Zoals reeds vermeld, zal de factuur voor de geleverde diensten voor het verzenden van uw bericht of aankondiging op uw adres komen samen met een ontvangstbewijs voor telecommunicatiediensten. Eén telefoontje - en geen probleem: u hoeft niet in de rij te staan bij het postkantoor en handmatig het formulier in te vullen en de woorden te tellen.

Aanbevolen: