Hoe Een Weegschaal Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Weegschaal Te Kopen?
Hoe Een Weegschaal Te Kopen?

Video: Hoe Een Weegschaal Te Kopen?

Video: Hoe Een Weegschaal Te Kopen?
Video: Hoe testen we weegschalen? (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Om er aantrekkelijk uit te zien, moet u uw gewicht in de gaten houden. Maar hiervoor is het helemaal niet nodig om een persoonlijke voedingsdeskundige te hebben. Moderne weegschalen kunnen niet alleen de meest nauwkeurige meting van het lichaamsgewicht bieden, maar ze kunnen ook gepersonaliseerde voedingsadviezen geven op basis van een analyse van gewichtsschommelingen en het percentage water en lichaamsvet. Verschillende nuttige aanbevelingen zullen u helpen om niet te verdwalen in de verscheidenheid aan apparaten voor het bepalen van het lichaamsgewicht en om een geschikt model te kopen.

Hoe een weegschaal te kopen?
Hoe een weegschaal te kopen?

instructies:

Stap 1

Voordat je een weegschaal koopt, moet je er eerst een uitkiezen. Ga hiervoor naar een verkooppunt voor de verkoop van huishoudelijke apparaten of de overeenkomstige afdeling van de hypermarkt. Als u uw huis niet uit wilt om een aankoop te doen, ga dan naar de website van een gespecialiseerde online winkel.

Stap 2

Let bij het overwegen van meerdere aankoopmogelijkheden eerst op het maximale laadvermogen van het apparaat. Als het meetapparaat wordt gebruikt door een persoon met een groot gewicht, controleer dan of het lichaamsgewicht van de toekomstige gebruiker de door de fabrikant vastgestelde limieten niet overschrijdt.

Stap 3

Als u een balans wilt kopen die een hoge meetnauwkeurigheid heeft en de eigenschappen ervan in de loop van de tijd niet zal verslechteren, kies dan een elektronisch apparaat en geen mechanisch apparaat. Deze laatste heeft weliswaar een lage prijs, maar meet met een hoge foutgraad, die in de loop van de tijd toeneemt door een gebroken veer.

Stap 4

Als u iets meer van een meetinstrument verwacht dan alleen wegen, neem dan geen mechanische apparaten, deze kunnen alleen het gewicht aangeven. Koop een elektronische weegschaal met de functies die u wilt.

Stap 5

Om de resultaten van alle uitgevoerde wegingen te kunnen vergelijken, selecteert u het model met ingebouwd geheugen. Als het hele gezin zo'n apparaat zal gebruiken, koop dan een apparaat dat de mogelijkheid heeft om informatie voor meerdere mensen op te slaan.

Stap 6

Als u vaak uw body mass index berekent op basis van uw lengte- en gewichtsgegevens, wijs deze verantwoordelijkheid dan toe aan een weegschaal. Koop hiervoor een weegschaal waarmee u deze indicator kunt berekenen.

Stap 7

Om de hoeveelheid vetweefsel te regelen, selecteert u een model dat de verhouding tussen spier- en vetmassa meet. Dergelijke berekeningen worden gemaakt op basis van een analyse van de elektrische weerstand van de stroom van een zwakke ontlading tussen de voeten van een persoon die op de weegschaal staat.

Stap 8

Voor het meest comfortabele gebruik van de weegschaal koopt u een apparaat dat is uitgerust met een extra draadloze monitor die de meetresultaten op een voor u geschikte hoogte weergeeft. Om het proces van het verkrijgen van de nodige informatie volledig te automatiseren, moet u ook letten op een model dat elk van de gebruikers van het apparaat kan herkennen.

Aanbevolen: