Een Telefoon Kopen In Een Online Winkel

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Kopen In Een Online Winkel
Een Telefoon Kopen In Een Online Winkel

Video: Een Telefoon Kopen In Een Online Winkel

Video: Een Telefoon Kopen In Een Online Winkel
Video: Smartphone kopen bij Amazon of buitenlandse winkels, is dat betrouwbaar? | Vraag het SmartphoneMan! 2024, Mei
Anonim

Volgens statistieken worden steeds meer aankopen via internet gedaan. Dat is handig, want u kunt op elk gewenst moment een bestelling plaatsen en gewoon wachten tot deze wordt bezorgd, of u kunt erheen rijden om het op te halen wanneer het u uitkomt. Bovendien is online winkelen vaak goedkoper dan conventioneel. Voordat je een aankoop doet, vergelijk je prijzen, lees je beoordelingen in winkels, zorg je ervoor dat je een aankoop op een gemakkelijke manier kunt betalen en plaats je pas daarna een bestelling.

Een telefoon kopen in een online winkel
Een telefoon kopen in een online winkel

instructies:

Stap 1

Als u al weet welke telefoon u nodig heeft, typt u het model in een zoekmachine. Er zullen veel links zijn naar verschillende online winkels waar het kan worden gekocht. Vergelijk de prijzen in hen.

Stap 2

Voor degenen die nog niet hebben gekozen voor het telefoonmodel, is het beter om eerst de link "Yandex Market" of iets dergelijks te volgen en te kijken welke telefoons nu populair zijn. Kies verschillende modellen die je leuk vindt. Vergelijk hun prijzen.

Stap 3

Bij het online winkelen is het van groot belang dat de leverings- en betalingsvoorwaarden voor u kloppen. Deze zijn voor alle winkels verschillend. Bij sommige online winkels kunt u de goederen zelf ophalen in het magazijn. Dit is handig voor diegenen die de hele dag onderweg zijn of niet precies weten wanneer en waar ze zullen zijn. Bovendien hoef je in dergelijke gevallen geen verzendkosten te betalen (het is niet altijd gratis). Als u de goederen zelf komt kopen, kunt u deze in de regel ter plaatse betalen. Plaats daarom een bestelling via de website en kom voor de telefoon.

Stap 4

Als je je aankoop liever thuis of op kantoor laat bezorgen, bekijk dan hoeveel verzendkosten in verschillende online winkels zijn. Het is vaak gratis in Moskou, maar vrij duur in de regio. Soms moet je betalen voor bezorging in Moskou. In sommige gevallen zal het bedrag dat je geeft voor zowel de telefoon als de bezorging niet lager zijn dan wat je in een reguliere winkel zou geven. Dus neem de tijd en zoek naar goedkope opties.

Stap 5

Zorg ervoor dat de winkel die je hebt gekozen handige betaalmethoden biedt, want het is handig voor iemand om een bestelling met een bankpas te betalen, terwijl iemand dat alleen contant kan doen. De meeste online winkels bieden aan om te betalen voor goederen en elektronisch geld.

Stap 6

Lees recensies op internet voor uw gekozen winkel. Het kan zijn dat hij niet de beste service heeft: bestellingen worden te laat geleverd, in het magazijn zijn er niet veel van de artikelen die op de site worden gepresenteerd, enz.

Stap 7

Plaats op de website van de online winkel een bestelling om een telefoon te kopen. Dit kan in de regel door te klikken op de knop "Kopen", "Toevoegen aan winkelwagen", "Afrekenen", etc. U moet uw contactgegevens achterlaten. De telefoniste neemt via hen contact met u op en neemt de bestelling op. Daarna blijft het om ervoor te betalen.

Aanbevolen: