5 Apps Voor Dagelijkse Meditatie

Inhoudsopgave:

5 Apps Voor Dagelijkse Meditatie
5 Apps Voor Dagelijkse Meditatie

Video: 5 Apps Voor Dagelijkse Meditatie

Video: 5 Apps Voor Dagelijkse Meditatie
Video: Meditatie App Nederlands | Download Meditation Moments | Stem van Michael Pilarczyk 2024, Mei
Anonim

Wetenschappers hebben de onbetwiste voordelen van meditatie al lang bewezen. Om diegenen te helpen die willen ontspannen, is deze lijst met nuttige toepassingen samengesteld.

5 apps voor dagelijkse meditatie
5 apps voor dagelijkse meditatie

Mindfulness-meditatie

Een zeer eenvoudig te gebruiken programma met verschillende niveaus, gedeeld door duur. Alleen beginners kunnen hun dagelijkse meditatiesessies beginnen met vijf minuten, en meer ervaren personen kunnen een moeilijker niveau kiezen met een duur van 10 minuten of langer.

OMG. Ik kan mediteren

Laten we meteen reserveren, het programma is betaald. Er is alleen een gratis proefperiode voor de eerste 7 dagen. Ter verdediging van de aanvraag kunnen we zeggen dat deze is aanbevolen door veel invloedrijke publicaties. De applicatie is volledig in het Engels gemaakt, dus je hoeft niets te downloaden zonder in ieder geval basiskennis.

De Mindfulness-app

Nog een goed programma met verschillende niveaus, maar ze zijn een beetje anders opgebouwd. Meditaties worden voorgesteld om van gevoel naar gevoel uit te voeren (van concentratie op je adem tot gevoel van universele dankbaarheid). De app is heel gemakkelijk te gebruiken.

lachende geest

Heel eenvoudig, het is een soort timer. Het telt de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan mediteren en beloont zijn gebruikers ook met virtuele zorgvuldigheidsbeloningen.

Zenify

Een uitstekende applicatie in het Russisch voor de ontwikkeling van bewustzijn. De app geeft je constant aanwijzingen voor actie, vertelt je hoe je tot een staat van bewuste rust kunt komen. Het is mogelijk om op het juiste moment een herinnering in te stellen om mindfulness te oefenen. Bovendien heeft de applicatie een erg leuke, schattige interface.

Aanbevolen: