"Beloofde Betaling" Inschakelen Op MTS

Inhoudsopgave:

"Beloofde Betaling" Inschakelen Op MTS
"Beloofde Betaling" Inschakelen Op MTS

Video: "Beloofde Betaling" Inschakelen Op MTS

Video:
Video: HOW TO RECHARGE PHONE IN RUSSIA? | OFW IN RUSSIA 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "MTS" hebben de mogelijkheid om hun saldo aan te vullen, zelfs zonder geld op zak te hebben. Hiervoor volstaat het om de gratis Beloofde Betalingsdienst te activeren.

Hoe in te schakelen op MTS
Hoe in te schakelen op MTS

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de service met behulp van de "Internet Assistant"-service. Hiervoor moet u een wachtwoord registreren in het zelfbedieningssysteem. Stuur een bericht naar het verkorte nummer 111 met de volgende inhoud: 25 123456 (geef in plaats van de laatste zes cijfers het wachtwoord op, dat ten minste één Latijnse letter, één kleine letter en één cijfer moet bevatten).

Stap 2

Ga dan naar de officiële website van de mobiele operator "MTS". Zoek de link naar de internetservice (in de rechterbovenhoek), klik erop. Voer uw tiencijferige telefoonnummer en het eerder geregistreerde wachtwoord in.

Stap 3

Er wordt een persoonlijk accountmenu voor u geopend. Zoek het tabblad "Betaling", klik hier op de parameter "Beloofde betaling". Voer het betalingsbedrag in, het maximale bedrag wordt onder de cel aangegeven. Bevestig uw invoer door op de functie "Betaling instellen" te klikken.

Stap 4

Binnen enkele minuten ontvangt uw telefoon een servicebericht met het resultaat van de aanvraag. U kunt de informatie ook bekijken in het gedeelte "Operations archive".

Stap 5

Activeer de beloofde betalingsservice met het USSD-commando. Kies hiervoor vanaf uw mobiele telefoon een combinatie van symbolen: * 111 * 123 # en de toets "Bellen". Met behulp van deze methode kunt u informatie krijgen over alle beloofde betalingen, hiervoor kiest u * 111 * 1230 # en de knop "Bellen".

Stap 6

Door het verkorte nummer 1113 te bellen, kunt u de Beloofde Betaalservice activeren. Volg hiervoor de instructies van de autoinformer.

Stap 7

Houd er rekening mee dat de beloofde betalingsservice zeven dagen geldig is. Als de min van uw saldo meer dan 30 roebel is, is de service niet meer beschikbaar. Als u eerder verbonden was met de optie "Credit of Trust", kunt u geen gebruik maken van de beloofde betaling.

Aanbevolen: