Hoe Sms'en Naar Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Oekraïne
Hoe Sms'en Naar Oekraïne

Video: Hoe Sms'en Naar Oekraïne

Video: Hoe Sms'en Naar Oekraïne
Video: Hoe kun je geld wisselen in Oekraïne? Oekraïense valuta 2024, Mei
Anonim

Om een sms vanuit Rusland of een ander land naar een Oekraïense abonnee te sturen, moet u het internationale formaat van zijn nummer gebruiken. De prijs van de dienst, in het thuisnetwerk, wordt meestal niet beïnvloed door het behoren van de SMS-ontvanger tot een andere staat.

Hoe sms'en naar Oekraïne
Hoe sms'en naar Oekraïne

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - voldoende saldo om de dienst te betalen.

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van uw telefoonmodel voert u eerst het SMS-nummer van de ontvanger in (of selecteert u dit in uw notebook) of de tekst van het bericht. Voor de meeste moderne mobiele telefoons, met de mogelijke uitzondering van de meest budgettaire, is deze reeks acties echter niet fundamenteel: u kunt met beide beginnen.

Stap 2

Voer het nummer van de ontvanger van de sms in internationaal formaat in: het juiste voorvoegsel en vervolgens de landcode.

In Rusland is het voorvoegsel voor het internationale formaat een combinatie van cijfers 8-10, in niet-GOS-landen is dit meestal 00. De universele optie is om eenvoudig het "+"-symbool in te voeren vanaf het toetsenbord.

Voer vervolgens de code van Oekraïne in - 38.

Stap 3

Voor een verdere volgorde van acties zijn de landen van de ontvanger en de afzender niet van belang. U voert via het toetsenbord een driecijferige code van de Oekraïense operator en een zevencijferig abonneenummer in.

Nadat je alles hebt ingevuld wat je nodig hebt, geef je de opdracht om een sms te verzenden.

Aanbevolen: