Hoe Schuifregelaars Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Schuifregelaars Te Installeren
Hoe Schuifregelaars Te Installeren

Video: Hoe Schuifregelaars Te Installeren

Video: Hoe Schuifregelaars Te Installeren
Video: Hirschmann GHV 41 mx installeren 2024, April
Anonim

Een schuifregelaar is een reeks afbeeldingen die elkaar vervangen, d.w.z. opeenvolgende diavoorstelling op een webpagina. Elk element kan zowel een afbeelding als tekst, video, knoppen bevatten. De beweging van afbeeldingen trekt de aandacht van de gebruiker, daarom worden vaak sliders gebruikt in plaats van banners.

Hoe schuifregelaars te installeren
Hoe schuifregelaars te installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - vaardigheden van het werken in Wordpress.

instructies:

Stap 1

Ga naar het configuratiescherm van uw site in Wordpress, voeg een schuifregelaar toe aan de pagina met behulp van een speciale plug-in - Vslider. Voeg hiervoor de volgende regel toe aan uw paginacode:

<? php if (function_exists (“Voer de naam van de plug-in in - vSlider ')) {vSlider (); }? & gt.

Plaats het voor het begin van de Loop, d.w.z. voordat u met uw opnamen begint.

Stap 2

Ga naar de pagina met plug-ininstellingen om de geïnstalleerde schuifregelaar te wijzigen. Stel in het eerste blok met instellingen de grootte van de schuifregelaar in, de pauzeduur tussen het wijzigen van afbeeldingen, effecten, lettertypeparameters, enzovoort. Om de gewenste breedte van de schuifregelaar op te geven, gebruikt u de Opera-plug-in, de liniaal Regels op het scherm. Klik na het invoeren van de instellingen op "Opslaan", ga naar het blok "Beelduitvoer".

Stap 3

Selecteer de bron van afbeeldingen, als dit afzonderlijke afbeeldingen zijn, selecteer dan de optie Ja, aangepast, als u een categorie verbindt, selecteer dan degene die u nodig heeft uit de lijst. Klik vervolgens op "Instellingen opslaan". Als je voor de eerste optie kiest, upload dan alle afbeeldingen naar de vSlader - afbeeldingen map. De grootte van de afbeelding moet overeenkomen met de grootte van de schuifregelaar, namelijk de breedte. Voer de namen van de afbeeldingen in Latijnse letters in voor een correcte weergave op de site. Om een slider toe te voegen, selecteer geen grote afbeeldingen, overbelast de pagina niet.

Stap 4

Stel de instellingen voor de beelduitvoer in het volgende blok in. Geef in de eerste regel het pad naar de afbeelding op, in de tweede regel kunt u een link naar de afbeelding opgeven. Voer in de volgende regels desgewenst de titel van de afbeelding en de beschrijving in. Klik op Opslaan. Er kunnen maximaal vijf afbeeldingsbestanden worden toegevoegd. U kunt alle instellingen voor elke afbeelding afzonderlijk toepassen. Hiermee is de installatie van de slider op de site voltooid.

Aanbevolen: