Google Smart Glasses Kopen

Google Smart Glasses Kopen
Google Smart Glasses Kopen

Video: Google Smart Glasses Kopen

Video: Google Smart Glasses Kopen
Video: Обзор Google Glass 2 — новая версия 2024, Mei
Anonim

De nieuwste technologische ontwikkelingen worden vaak niet zozeer gedreven door de beschikbare technologie of de verbeeldingskracht van de auteurs, als wel door creatieve brutaliteit. Neem bijvoorbeeld de onlangs aangekondigde "augmented reality-bril" van Google: dergelijke apparaten zijn vele jaren geleden uitgevonden door sciencefictionschrijvers, maar ze "konden" ze niet eerder tot leven brengen - ze durfden het gewoon niet.

Google Smart Glasses kopen
Google Smart Glasses kopen

Volgens de laatste aankondigingen van Google zal de nieuwe bril in het laatste kwartaal van 2012 in de verkoop gaan, maar dit zal niet het eindproduct zijn.

De 2012-versie is slechts een "concept", dat de belangrijkste gedeclareerde functies integreert: versnellingsmeter, navigatie- en communicatiemodules, foto- en videocamera, spraakbesturing. Het prototype gaat 1.500 dollar kosten en kan niet direct worden verkocht: het kan alleen worden besteld door softwareontwikkelaars die vooraf hebben besteld op de Google I/O-conferentie. In feite is het item niet alleen ontoegankelijk voor de gemiddelde gebruiker, maar ook onnodig.

Dergelijke "delen" van het product zullen worden verbeterd, goedkoper en steeds vaker worden vrijgegeven tot de volledige release, gepland voor 2014. De enige manier om ze vóór die datum te krijgen, is door de aandelen van het bedrijf te volgen en belangrijke presentaties bij te wonen.

Geschatte kosten van een bril: $ 200-400, niet duurder dan een moderne smartphone. Het is duidelijk dat de verkoop niet overal ter wereld tegelijkertijd zal beginnen: om in de lijst van de eerste gebruikers te komen, moet u goederen bestellen in online winkels of veilingen. Het is echter beter om je hier van tevoren zorgen over te maken door zo snel mogelijk te pre-orderen: de startbatch van dergelijke dingen is in de regel binnen enkele uren uitverkocht.

Technische innovaties komen met een vertraging van enkele maanden naar Rusland. Het is veilig om te zeggen dat hoe verder de stad van de twee hoofdsteden is, hoe langer de vertraging. Daarnaast kan de aanschaf van een toestel in Rusland aanzienlijk duurder uitvallen: zowel door een lager inkomensniveau als door verschillende handelsmarges.

Beperk je daarbij niet tot een slimme bril van één bedrijf. Minder dan een maand na de aankondiging kondigden bijna alle giganten van de markt soortgelijke ontwikkelingen aan: misschien moet de koper die op zoek is naar een alternatief de producten van Apple, Microsoft of Olimpus eens nader bekijken, waartussen zich nu zeker serieuze concurrentie zal ontvouwen.

Aanbevolen: