Digitale Technologiekorting: Wat Is Het En Is Het De Moeite Waard Om Daar Te Kopen?

Digitale Technologiekorting: Wat Is Het En Is Het De Moeite Waard Om Daar Te Kopen?
Digitale Technologiekorting: Wat Is Het En Is Het De Moeite Waard Om Daar Te Kopen?

Video: Digitale Technologiekorting: Wat Is Het En Is Het De Moeite Waard Om Daar Te Kopen?

Video: Digitale Technologiekorting: Wat Is Het En Is Het De Moeite Waard Om Daar Te Kopen?
Video: Online Masterclass 'Hoe verandert het openbaar bestuur door digitalisering en technologisering' 2024, April
Anonim

Digitale hypermarkten verschillen steeds minder van elkaar. Het prijsbeleid is vergelijkbaar, net als alle promoties en kortingsweken. De ogen van de koper zijn al lang gericht op gratis advertentiesites, waar er nog steeds een mogelijkheid is om de gewenste gadget tegen een betaalbare prijs te kopen. De opkomst van discountwinkels is precies het antwoord van de markt op de vraag van consumenten naar relatief goedkope apparatuur.

Digitale technologiekorting: wat is het en is het de moeite waard om daar te kopen?
Digitale technologiekorting: wat is het en is het de moeite waard om daar te kopen?

Nadat je een beetje in de theorie bent gedoken, kun je zien dat de korting uit het Engels zich vertaalt als een korting. Dit is het belangrijkste en meest aantrekkelijke kenmerk van winkels die zichzelf positioneren als kortingen op digitale technologie. Het woord is onbekend bij een groot aantal consumenten en wekt daarom argwaan:

Het werkschema van discountwinkels is vrij eenvoudig: een bepaald bedrijf onderhandelt met bekende winkelketens om het te voorzien van apparatuur die zowel qua uiterlijk als qua hardware tekortkomingen vertoont. Er kunnen verschillende soorten goederen aan deze categorie worden toegeschreven, dit zijn vitrines met krassen op de kast, een onvolledige leveringsset, of gewoon banale deuken op de doos, of vaker gewoon de afwezigheid ervan.

- je vraagt. Inderdaad, een microkras op de behuizing van de gadget, een kleine deuk op de verpakking of de afwezigheid van een voedingseenheid, is op het eerste gezicht een klein probleem, maar dit is genoeg voor de koper om te weigeren zo'n aankoop te doen Product.

Bij de aankoop van apparatuur in digitale supermarkten wil elke klant, en dringt zelfs aan op het ideale uiterlijk, niet alleen van de gadget zelf, maar ook van de verpakking. De meesten zullen weigeren het geselecteerde product te kopen als het geen fabrieksfilm heeft, laat staan een verfrommelde doos.

Showstukken met krassen en slijtage vormen het grootste deel van het assortiment van discountcentra. De grote korting is ruim voldoende en is gericht op de snelle verkoop van niet het nieuwste model van de gadget. De volgende dag zal komen en er zullen nieuwe modellen apparaten worden uitgebracht, en daarom zijn verkopers gedwongen een koper aan te trekken met behulp van een lage prijs, die soms af en toe verschilt van de winkel.

Een klein percentage van de merchandise van discountwinkels wordt gereviseerd. Gadgets die zijn gerepareerd, worden niet als warme broodjes uit elkaar gehaald. De korting op hen bereikt 60%. In de regel zal het prijskaartje altijd naar waarheid aangeven dat de apparatuur is gerepareerd.

Is het de moeite waard om digitale technologie met korting te kopen?

Veel gadgets die voorheen niet beschikbaar waren vanwege de hoge prijs, kunnen dankzij de prijsverlaging worden gekocht tegen een betaalbare prijs. Zo kan een krasje op het deksel van een smartphone makkelijk afgedekt worden met een hoesje en heb je een nieuw toestel in je handen en een portemonnee die niet veel is afgevallen in je broekzak.

Het enige waar u aan moet denken als u een aankoop doet in kortingscentra, is een relatief korte garantieperiode, ongeveer 6 maanden. Anders zijn alle tekortkomingen duidelijk.

Aanbevolen: