Een Harde Schijf Kiezen Voor Smart TV Smart

Inhoudsopgave:

Een Harde Schijf Kiezen Voor Smart TV Smart
Een Harde Schijf Kiezen Voor Smart TV Smart

Video: Een Harde Schijf Kiezen Voor Smart TV Smart

Video: Een Harde Schijf Kiezen Voor Smart TV Smart
Video: Best External Hard Drives For Smart TV in 2021 | (Top 3 picks) 2024, April
Anonim

Moderne Smart TV-apparaten van LG en Samsung hebben uitstekende mogelijkheden om films en tv-programma's in hoge kwaliteit te bekijken. Maar niet iedereen weet dat de uitzending in Smart TV gepauzeerd kan worden. Om dit te doen, moet u een externe schijf gebruiken. Hoe groter het formaat, hoe langer u uw favoriete tv-programma of programma kunt opnemen. Dit artikel beschrijft de belangrijkste punten bij het kiezen van een externe harde schijf.

Een harde schijf kiezen voor Smart TV Smart
Een harde schijf kiezen voor Smart TV Smart

instructies:

Stap 1

Vormfactor van externe schijf voor Smart TV - hoe kleiner hoe beter. Kies 2,5” modellen. Ze nemen minder ruimte in beslag. Sommige fabrikanten completeren hun HDD's voor Smart TV's met een speciale plastic mand die aan de achterkant van de tv kan worden bevestigd in een VESA-muurbeugel. De afbeelding laat zien hoe een dergelijke oplossing eruitziet in Freecom Mobile Drive Sq TV. Heb je een 3,5 inch model, dan kun je die ook gebruiken, maar dan moet je hem wel op de plank achter de Smart TV zetten.

Beeld
Beeld

Stap 2

Interface - alleen USB! Moderne Smart TV's zijn ontworpen om externe apparaten via USB aan te sluiten, dus er zijn geen problemen met de verbinding. Een externe schijf wordt gedefinieerd als een gewone flashdrive, alleen een zeer grote. Gebruik geen te lange kabel om de HDD op Smart TV aan te sluiten. De drive krijgt stroom via de USB-kabel en bij een lange kabel kan de spanning dalen. Dus met een kabellengte van 2 meter of meer heeft de drive mogelijk extra voeding nodig van een externe bron.

Beeld
Beeld

Stap 3

Grootte - minimaal 250-500 GB. Dit is genoeg voor tientallen uren opname. Het grotere formaat is weggegooid geld, al dalen de kosten per GB jaarlijks. Dus 1 TB of meer is tegenwoordig goedkoper dan 500 GB vorig jaar.

Stap 4

De snelheid maakt niet echt uit, deze wordt nog steeds beperkt door de USB-bandbreedte. Volgens experts haalt het in de praktijk zelden 30 Mb/s. En zelfs de interface van een laptop is traag, 5400 omwentelingen per seconde, HDD kan 80-100 Mb / s leveren. Ook het kopen van een externe SSD voor een Samsung of LG smart TV is onterecht. Om dezelfde reden - het beperken van de USB-snelheid.

Aanbevolen: