Een Google-tablet Kopen

Een Google-tablet Kopen
Een Google-tablet Kopen

Video: Een Google-tablet Kopen

Video: Een Google-tablet Kopen
Video: Google Pixel Slate - UNBOXING & First REVIEW! 2024, Mei
Anonim

Op 27 juni 2012 presenteerde Google in San Francisco zijn eerste merktablet Nexus 7 (het cijfer geeft de diagonaal van het scherm aan). "Hardware", dat wil zeggen, het lichaam en de inhoud ervan, worden geproduceerd door Asus, het softwaregedeelte bleef bij Google - het apparaat draait op het Android 4.1 Jelly Bean-besturingssysteem.

Een Google-tablet kopen
Een Google-tablet kopen

De verkoop van de jongere Nexus 7-modellen in Europa is nog niet begonnen en de verschijningsdatum van het apparaat in Rusland is over het algemeen onbekend, dus u kunt tot nu toe alleen een Google-tablet kopen in Amerikaanse online winkels met levering binnen 2-3 weken (pre -bestelling is beschikbaar in online winkels in het VK en Australië).

Google-tablets zijn er nu in twee soorten: met ingebouwd geheugen van 8 en 16 GB, de fabrikantprijs van respectievelijk 199 en 250 dollar. Beide toestellen zijn uitgerust met een 7-inch scherm met een resolutie van 1280x800 pixels en een kijkhoek van 178 graden, ze draaien op een quad-core NVidia Tegra 3 processor met een frequentie van 1,3 GHz, met 1 GB RAM, een front -facing webcam van 1,2 megapixels, een redelijk ruime batterij (voldoende voor 9 uur streaming video), Wi-Fi, GPS en NFC (draadloze gegevensuitwisseling op korte afstanden). De afmetingen van het apparaat zijn 198, 5x120x10, 45 mm - zoals je kunt zien, is de Google-tablet compact en past hij comfortabel, zelfs in de zak van je jas.

Van de minnen merken de eerste gebruikers het ontbreken van 3G op en de mogelijkheid om een extra geheugenkaart aan te sluiten. De eerste is echter niet erg belangrijk, gezien de nogal budgettaire kosten van de tablet, en de tweede wordt meer dan gecompenseerd door Google-cloudservices (bijvoorbeeld Google Drive) en de mogelijkheid om voldoende informatie erop op te slaan voor vrij.

Om een Google-tablet rechtstreeks in de winkel van de fabrikant te kopen, moet u naar de verkooppagina van het apparaat in de online markt van Google Play gaan.

Wanneer u invoert vanaf een Russisch IP-adres, ziet u een bericht waarin staat dat Google Play-apparaten nog niet beschikbaar zijn in Rusland. Deze beperking is vrij eenvoudig te omzeilen - ga naar de Google-tabletaankooppagina via een anonieme proxy. Om aankopen via Google Play te betalen, moet u uw account koppelen met een bankkaart die is uitgegeven in de VS - of gebruik maken van de diensten van een tussenpersoon, bijvoorbeeld de Shipito-bezorgservice.

Een andere manier om een tablet te kopen is door deze te bestellen bij een van de Amerikaanse of Europese online winkels, of bij wederverkopers op eBay. Officieel begint de verkoop van de Google-tablet in Europa en Australië in de tweede helft van juli 2012.

Aanbevolen: