Hoe Angry Birds-spel Op Smartphone Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Angry Birds-spel Op Smartphone Installeren?
Hoe Angry Birds-spel Op Smartphone Installeren?

Video: Hoe Angry Birds-spel Op Smartphone Installeren?

Video: Hoe Angry Birds-spel Op Smartphone Installeren?
Video: How to download Angry Birds Games 2020 (Two Methods) Android 2024, Mei
Anonim

Angry Birds is een van de meest populaire games van onze tijd. Ze heeft kleurrijke graphics, interessante gameplay en nog veel meer, waarvoor ze geliefd en gewaardeerd wordt. Helaas hebben sommige mensen te maken met het probleem om deze game op hun smartphone te installeren.

Hoe Angry Birds-spel op smartphone installeren?
Hoe Angry Birds-spel op smartphone installeren?

De Angry Birds-serie is al lange tijd enorm populair. In principe is dit heel begrijpelijk - mensen kunnen dit spel overal spelen, met behulp van een tablet, pc of smartphone. De belangrijkste voordelen van dit spel zijn dat het een vrij aangename grafische schil heeft, maar vooral een fysiek model. Om ten minste één niveau te halen, moet u ervoor zorgen dat de mate van spanning van de katapult en de hoogte het meest optimaal zijn. Als de vogel een hek raakt, zal het vallen volgens alle wetten van de fysica en tegenstanders vernietigen. Dit spel is geliefd bij velen, maar sommige mensen kunnen problemen hebben met de installatie.

Starten en installeren vanaf een pc

Een van de meest populaire installatiemethoden is het downloaden van het installatiebestand van internet. Nadat u het van een willekeurige bron naar uw pc hebt gedownload, moet u uw smartphone op uw pc aansluiten (via USB of via Bluetooth) en vervolgens kunt u het uitvoerbare bestand naar de flashkaart van uw mobiele apparaat kopiëren. Nadat je dit hebt gedaan en je smartphone hebt losgekoppeld van je computer, moet je naar de map gaan waar je het installatiebestand hebt gekopieerd en het uitvoeren. Deze methode werkt mogelijk niet altijd, omdat het uitvoerbare bestand zelf beschadigd kan zijn, dus het is het beste om te downloaden van officiële bronnen.

Installeren vanaf Google Play

Om Angry Birds van de officiële sites te downloaden, moet u beslissen op welk besturingssysteem uw smartphone draait. Als de smartphone op Android draait, moet je wifi op je mobiele apparaat inschakelen en naar Google Play gaan. Met behulp van de zoekmachine kan de gebruiker het bestand dat hij zoekt gemakkelijk vinden en downloaden naar zijn mobiele apparaat. Nadat het bestand is gedownload, moet u wachten tot de installatie is voltooid (meestal worden de bestanden die zijn gedownload van Google Play automatisch geïnstalleerd). Anders kunt u eenvoudig naar de downloadmap gaan en het installatiebestand vanaf daar uitvoeren.

Installeren vanuit de AppStore

Als je mobiele apparaat op iOS draait, moet je naar de AppStore gaan en daar de game vinden die je leuk vindt, waarna je hem moet kopen. Na aankoop is het bestand beschikbaar om te downloaden en automatisch te installeren. Als de installatie niet automatisch start, moet u naar de map gaan waar alle downloads zijn opgeslagen en het uitvoerbare bestand vanaf daar uitvoeren. Zodra de installatie is voltooid, kun je genieten van het Angry Birds-spel.

Aanbevolen: