Hoe Live STS Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Live STS Te Kijken
Hoe Live STS Te Kijken

Video: Hoe Live STS Te Kijken

Video: Hoe Live STS Te Kijken
Video: "HOE KAN IK LIVESTREAMEN OP YOUTUBE?" - TUTORIAL 2024, Mei
Anonim

De series "Daddy's Daughters" en "My Fair Nanny", de sketchshow "6 frames" en "Give the youth!" met Fyodor Bondarchuk - dit is slechts een deel van wat op het visitekaartje van het entertainmentkanaal STS kan worden geplaatst. 24 uur per dag uitzendingen van dit televisienetwerk, waartoe acht regionale tv-bedrijven behoren, zijn ook online te bekijken, als de snelheid van uw internetverbinding dit toelaat.

Hoe live STS te kijken
Hoe live STS te kijken

instructies:

Stap 1

Er zijn sites op internet die gespecialiseerd zijn in het vinden van verschillende bronnen van online tv- en radiozenders. Dergelijke webbronnen zijn handig omdat ze het onnodig maken om onafhankelijk links te zoeken en te filteren via zoekmachines. Bovendien worden tv-zenders vaak in dergelijke diensten vertegenwoordigd door meerdere links tegelijk, die elk hun eigen bron gebruiken en worden uitgezonden met een verschillende beeldgrootte en beeldkwaliteit. Zo kunt u de optie kiezen die het beste bij uw internetverbinding past.

Stap 2

Elk van deze diensten kiest onafhankelijk een speler voor het weergeven van tv-uitzendingen op webpagina's - er is niet één standaard. Hieronder vindt u een link naar een van de webbronnen die constant het CTC-kanaal uitzendt. Het gebruikt een van de typische op flash gebaseerde spelers waarmee u twee hoofdparameters kunt aanpassen: het volumeniveau wijzigen en het beeld uitbreiden naar volledig scherm. Nog twee bedieningselementen maken het mogelijk om de uitzending te dempen en te stoppen. Op dezelfde pagina staat het programmaschema van de zender.

Stap 3

Naast de spelers die in de webpagina's zijn ingebouwd, zijn er ook onafhankelijke programma's voor het bekijken van tv-zenders die via internet worden uitgezonden. Dergelijke applicaties kunnen werken zonder gebonden te zijn aan een website, en de keuze van het gewenste tv-kanaal wordt uitgevoerd in het menu van het programma zelf. Dit kunnen bijvoorbeeld de gratis applicaties TV Player Classic of All-Radio zijn. Natuurlijk kunt u hier de instellingen binnen een groter bereik aanpassen, inclusief het uiterlijk van de interface van de applicatie zelf.

Stap 4

Afzonderlijke afleveringen van populaire tv-series, tv-shows en programma's in goede kwaliteit kunnen ook worden bekeken op de 'home'-website van de zender. Ze zijn te vinden in het gedeelte Video (hieronder gelinkt) nadat ze live zijn gegaan.

Aanbevolen: