Hoe In Te Loggen Op De Server

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op De Server
Hoe In Te Loggen Op De Server

Video: Hoe In Te Loggen Op De Server

Video: Hoe In Te Loggen Op De Server
Video: How to login server in minecraft pc easy 2024, Mei
Anonim

Een server is een site die is ontworpen voor de uitwisseling van gegevens tussen mensen die erop zijn geregistreerd. De meeste servers vereisen verplichte registratie om binnen te komen, anders kunt u in het beste geval alleen wat algemene informatie bekijken.

Hoe in te loggen op de server
Hoe in te loggen op de server

instructies:

Stap 1

Registratie omvat het invoeren van uw login (elke naam die u bedenkt), die meestal in Latijnse letters moet worden geschreven, en een wachtwoord (elke reeks letters en cijfers). Sommige servers staan willekeurige gebruikerswachtwoorden toe. Op serieuzere sites die zich bekommeren om de veiligheid van de accounts van hun gebruikers, zijn er strikte wachtwoordvereisten. Een wachtwoord moet bijvoorbeeld minimaal 6 tekens bevatten en mag niet alleen hoofdletters en kleine letters bevatten, maar ook cijfers.

De meeste gameservers gebruiken registratie met bevestiging van informatie via je e-mailinbox. Als u geen mailbox heeft, moet u er een maken om te beginnen met registreren en inloggen op de site.

Stap 2

Ga naar de site van de server die je nodig hebt en selecteer de sectie "Registratie". Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. In de meeste gevallen zal de server, alvorens verdere informatie in te voeren, controleren of er gebruikers zijn met dezelfde login als de uwe. Als dit het geval is, kunt u verschillende opties krijgen voor de door u opgegeven login of wordt u gevraagd om een nieuwe te bedenken. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord het beste op papier noteren of als tekstdocument op uw computer of telefoon opslaan om ze in de toekomst niet te vergeten.

Stap 3

Veel servers gebruiken verschillende numerieke of alfabetische verificatiecodes ter bescherming tegen hacking, die u ook moet invoeren.

Stap 4

U moet ook uw e-mailadres opgeven, zodat u een brief ontvangt waarin u wordt gevraagd uw registratie op de site te bevestigen. Klik vervolgens op de knop "registreren" en nadat de server ervoor heeft gezorgd dat u een unieke gebruikersnaam heeft opgegeven en het juiste wachtwoord en beveiligingscode heeft ingevoerd, ontvangt u een e-mail naar het e-mailadres dat tijdens de registratie is opgegeven, met verdere instructies.

Stap 5

Ga naar je e-mail, brief van de server waarop je je hebt geregistreerd. Deze brief bevat uw gebruikersnaam en wachtwoord om deze server te betreden en een link om de registratie te bevestigen. Volg de link in de brief. Daarna ziet u in een nieuw tabblad van uw browser de hoofdpagina van de site en een bericht waarin staat dat u succesvol bent geregistreerd op deze server.

Stap 6

U kunt nu inloggen op de server. Om dit te doen, selecteert u op de hoofdpagina het tabblad "Inloggen" en voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Aanbevolen: