Hoe In Te Loggen Op De Switch

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Op De Switch
Hoe In Te Loggen Op De Switch

Video: Hoe In Te Loggen Op De Switch

Video: Hoe In Te Loggen Op De Switch
Video: How to Set Up a Nintendo Switch Account for beginners 2024, April
Anonim

De switches zijn geconfigureerd om de configuratie van het verzenden van datapakketten verder te automatiseren. Afhankelijk van het type schakelaar wordt dit op verschillende manieren en beperkingen uitgevoerd.

Hoe in te loggen op de switch
Hoe in te loggen op de switch

Noodzakelijk

Computerbeheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het switchmodel dat u gebruikt beheersbaar is, anders kunt u het niet configureren. U kunt de nodige informatie over het apparaatmodel vinden op de officiële website van de fabrikant door een recensie van uw schakelaar te selecteren en de kenmerken ervan te bekijken. Er zijn ook lijsten met leverancierspecifieke beheerde en onbeheerde switches.

Stap 2

Zorg ervoor dat de switch die u configureert, is aangesloten op een voeding, die op zijn beurt is aangesloten op een stopcontact. Sluit de switch met de meegeleverde kabel aan op de NIC van uw computer. Ga naar de netwerkkaart configureren.

Stap 3

Open de eigenschappen van de lokale netwerkverbinding die u gebruikt, zoek de instelling voor de parameter "Internet (TCP / IP)". Start ook het menu met objecteigenschappen. Noteer de instellingen voor de adres- en subnetmaskerparameters. Voer vervolgens op het tabblad Algemeen de IP-waarde 192.168.0.2 in. Gebruik 255.255.255 voor het subnetmasker. Bevestig de wijzigingen.

Stap 4

Nadat u hebt gecontroleerd of uw netwerkkaart correct is geconfigureerd, gaat u verder met het configureren van de switch. Voer het hulpprogramma "Uitvoeren" uit vanuit het menu "Start" en voer de ping-opdracht in de regel in en geef vervolgens het adres van uw computer op het netwerk op. Om een datapakket te verzenden, schrijft u ping 192.168.0.2 - t. Het automatiseren van het verzenden van een datapakket zal uw tijd om deze procedure te herhalen aanzienlijk verkorten.

Aanbevolen: