Hoe U Telefonisch Een Adres Vindt In Novosibirsk

Inhoudsopgave:

Hoe U Telefonisch Een Adres Vindt In Novosibirsk
Hoe U Telefonisch Een Adres Vindt In Novosibirsk

Video: Hoe U Telefonisch Een Adres Vindt In Novosibirsk

Video: Hoe U Telefonisch Een Adres Vindt In Novosibirsk
Video: Train Ride from Abakan to Novosibirsk in the Russian Federation 2024, April
Anonim

Om het adres van een abonnee of een organisatie in Novosibirsk op telefoonnummer te vinden, kunt u verschillende online en offline methoden gebruiken. Elk van hen kan de nodige informatie verstrekken.

Hoe u telefonisch een adres vindt in Novosibirsk
Hoe u telefonisch een adres vindt in Novosibirsk

Noodzakelijk

  • - elektronische telefoongids;
  • - de site van de telefoongids "nomer.org";
  • - contact opnemen met de informatiedienst van Novosibirsk op 09 of 090;
  • - contact opnemen met de politie.

instructies:

Stap 1

Ga naar de site van de telefoongids van de stad Novosibirsk "nomer.org". Voer uw telefoonnummer in de daarvoor bestemde velden in, evenals andere informatie die u kent. Als het telefoonboek de abonnee bevat die u zoekt, ziet u zijn adres binnen enkele seconden.

Stap 2

Installeer de elektronische versie van de telefoongids van Novosibirsk op uw computer. Een soortgelijk programma kan op internet worden gedownload, zonder te vergeten het eerst op virussen te scannen. Een goed voorbeeld van zo'n programma is de gratis elektronische directory "DublGIS" (2GIS). Het biedt ook gegevens en internationaal niveau: de landen Italië en Kazachstan.

Stap 3

Nadat het programma van de elektronische gids op uw computer is geïnstalleerd, start u het. Er wordt een venster geopend met de namen van de inwoners van Novosibirsk, gerangschikt in alfabetische volgorde.

Stap 4

Instrueer het programma om de lijst op telefoonnummers te sorteren. Schakel het zoeken naar adressen in door de telefoonboekopties te openen en het telefoonnummer in de daarvoor bestemde regel in te voeren. Klik op de knop Zoeken. Als het vereiste adres niet in de database staat, installeer dan een andere versie van de directory.

Stap 5

U kunt ook online met het DublGis-handboek werken, zonder het op uw computer te installeren. Om dit te doen, moet u een bekend telefoonnummer in het zoekveld invoeren, nadat u eerder de zoekstad hebt geselecteerd, en op de knop "Zoeken" klikken. Daarnaast is er een mobiele versie van dit programma, die u op uw mobiele telefoon kunt installeren.

Stap 6

Neem telefonisch contact op met de helpdesk van Novosibirsk: 09 of 090 (als je mobiel belt). Op het door u genoemde nummer kunt u de informatie krijgen waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 7

Als de persoon wiens woonplaats u zoekt onrechtmatige handelingen heeft gepleegd, neem dan contact op met het politiebureau. Wetshandhavingsinstanties kunnen het nummer van de gewenste abonnee achterhalen.

Aanbevolen: