Een Release Updaten

Inhoudsopgave:

Een Release Updaten
Een Release Updaten

Video: Een Release Updaten

Video: Een Release Updaten
Video: GK Journaal: Fijn nieuws over Fable, Mass Effect & game die je moet zien 2024, April
Anonim

Soms moet u een bepaalde versie van het besturingssysteem op uw computer bijwerken. Speciale software helpt u hierbij. De lijst met updates bevat ook het servicepack (versie 1, 2 en 3), dat vaak moet worden gewijzigd naar een geavanceerdere versie.

Een release updaten
Een release updaten

instructies:

Stap 1

Verwijder de SP van de oude versie om te upgraden naar de nieuwe met behulp van de service Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm-menu. Na het verwijderen van sp, zou u de nieuwe versie ervan moeten kunnen installeren. Dit is vooral effectief als het onmogelijk is om de release van het besturingssysteem automatisch bij te werken. Als u de installatie zelf wilt aanpassen, moeten automatische updates uitgeschakeld zijn.

Stap 2

Klik op de "start"-knop, vervolgens op het "configuratiescherm" en ga naar "programma's toevoegen en verwijderen". Klik op het vakje links van Updates weergeven als er geen vinkje in het vakje staat.

Stap 3

Beweeg uw cursor naar beneden met behulp van de schuifbalk rechts van het dialoogvenster "verwijderen en programma's toevoegen" en zoek naar "win xp sp". Updates in het venster worden in alfabetische volgorde weergegeven, dus het staat onderaan de lijst.

Stap 4

Klik op "win xp sp 3" en selecteer vervolgens de functie "verwijderen" om deze service te verwijderen. Als u de verwijderingsoptie niet ziet, klikt u op de startknop, voert u het uit en typt u C: Windows $ NtServicePackUninstall $ Spuninst spuninst.exe in het vervolgkeuzemenu en klikt u op ok. Deze methode, die verschilt van de vorige, opent de "Software Update Wizard" specifiek om de release van uw systeem bij te werken. Klik op volgende en volg de instructies in dit programma om de nieuwe versie van sp op uw computer te installeren om de oude te vervangen.

Stap 5

Klik op de knop "Voltooien" om de sp-installatie te voltooien en uw computer opnieuw op te starten. Als u de "Automatic System Update Wizard" hebt gebruikt, zou het opnieuw opstarten automatisch moeten starten. Wacht tot het systeem is opgestart en controleer de functionaliteit van de hoofdtoepassingen. Onthoud dat u het systeem altijd kunt terugdraaien naar een oudere versie van de release met behulp van het menu "systeemherstel".

Aanbevolen: