Een Geflitste Xbox Updaten

Inhoudsopgave:

Een Geflitste Xbox Updaten
Een Geflitste Xbox Updaten

Video: Een Geflitste Xbox Updaten

Video: Een Geflitste Xbox Updaten
Video: Flashed Xbox 360 Won't Update 2024, Mei
Anonim

Veel eigenaren van geflitste Xbox-consoles worden geconfronteerd met het probleem van het bijwerken van hun apparaat. Feit is dat in dit geval een deel van de functies van de STB geblokkeerd zijn, wat voor enige overlast zorgt. Om dit probleem op te lossen, is het noodzakelijk om een reeks bewerkingen uit te voeren die op een flits lijken.

Een geflitste xbox updaten
Een geflitste xbox updaten

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download twee programma's: DosFlash 16 voor het werken met firmware en iXtreme-firmware voor een console-patch. Het is raadzaam om de meest recente versie te kiezen, die de nodige updates voor de Xbox-console bevat. Sla de mapgegevens op het bureaublad van uw computer op.

Stap 2

Bereid een opstartbare diskette of USB-stick voor. Ga hiervoor naar "Deze Computer" en klik met de rechtermuisknop op de gewenste schijf. Selecteer vervolgens het formatteringsgedeelte en plaats een vinkje naast het item "Maak een opstartbare MS-DOS-schijf". Kopieer de gedownloade DosFlash 16-programmabestanden naar een opstartbare diskette.

Stap 3

Demonteer de settopbox zodat u bij de SATA-connector van de apparaatschijf kunt. Zet de computer uit en demonteer de behuizing. Koppel alle SATA-apparaten los van het moederbord en sluit de SATA-connector aan op de Xbox-drive. Zet uw computer aan en ga naar BIOS, waar ingesteld om op te starten vanaf een diskette of USB-flashstation. Sla de instellingen op. Start uw systeem opnieuw op.

Stap 4

Schakel uw Xbox in nadat de opdrachtprompt verschijnt. Voer de inscriptie "dosflash16" erin in. Bevestig de handeling door het apparaatnummer "0" of "1" op te geven. Daarna moet u de settopbox uit- en inschakelen zodat er een verzoek verschijnt waarin u het item Lezen (R) selecteert. Druk op Enter en voer een naam in voor de bijgewerkte firmware. Nadat het is opgeslagen, moet u de computer en de settopbox uitschakelen en alle aanwezige SATA-apparaten inschakelen. Ga naar BIOS en stel de initiële opstartinstellingen in.

Stap 5

Pak de bijgewerkte Xtreme-firmware uit en selecteer de map daarin die overeenkomt met de snelheid van uw STB-schijf. Kopieer het gemaakte bestand naar deze map en voer vervolgens Make iXtreme firmware.bat uit om de ix14.bin-update te maken. Om het op de console te installeren en daarmee de Xbox bij te werken, moet je de stappen van de vorige paragraaf herhalen. Geef op het moment van het verzoek echter het item Write (W) op en geef vervolgens ix14.bin op.

Aanbevolen: