Applicaties Installeren Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Applicaties Installeren Op Een PDA
Applicaties Installeren Op Een PDA

Video: Applicaties Installeren Op Een PDA

Video: Applicaties Installeren Op Een PDA
Video: Apps installation to Palm Tungsten T3 2024, Mei
Anonim

Met zakcomputers kunt u meerdere taken tegelijk uitvoeren, waarvoor verschillende programma's worden gebruikt. Applicaties worden gemaakt door professionele softwareontwikkelaars en kunnen eenvoudig en snel worden geïnstalleerd voor al uw behoeften.

Applicaties installeren op een PDA
Applicaties installeren op een PDA

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - PDA;
  • - USB-kabel voor gegevensoverdracht;
  • - ActiveSync-toepassing.

instructies:

Stap 1

Open de webbrowser op uw PDA. De meeste PDA-apparaten worden geleverd met Internet Explorer of Opera vooraf geïnstalleerd, en beide kunnen u helpen de toepassing correct te installeren.

Stap 2

Zoek een site met de toepassingen die u nodig hebt. Om dit te doen, voert u het adres in van de webpagina met de link naar het installatiebestand van het programma en klikt u vervolgens op "Go" of "Connect" om de actie te voltooien. Ga akkoord met het "Download"- of "Installeer"-verzoek dat verschijnt.

Stap 3

Selecteer "Openen" of "Uitvoeren". Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om het bestand dat u gaat downloaden respectievelijk op te slaan of uit te voeren. Ben het eens met de voorgestelde vraag.

Stap 4

Selecteer een locatie om de bestanden te installeren. Vervolgens begint het installatieproces, waarbij de applicatie wordt opgeslagen in de geselecteerde map in het hoofdgeheugen van het apparaat of op de geïnstalleerde geheugenkaart.

Stap 5

Installeer ActiveSync op uw computer voor alternatieve installatie van toepassingen. Plaats het installatiebestand van de gewenste applicatie op uw bureaublad.

Stap 6

Sluit uw PDA aan op uw computer met behulp van een USB-gegevenskabel. Om dit te doen, sluit u eenvoudig het ene uiteinde van de kabel aan op uw mobiele apparaat en het andere op een USB-poort op uw computer.

Stap 7

Wacht tot de applicatie is gesynchroniseerd met uw apparaat. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de inhoud van uw PDA kunt bekijken.

Stap 8

Verplaats het applicatie-installatiebestand naar een van de mappen op uw mobiele apparaat. Selecteer hiervoor het menu "Bestand", "Openen". Selecteer het installatiebestand voor de toepassing op uw computer. Klik op "Verzenden" en de overdracht van bestanden van uw desktopcomputer naar uw mobiele apparaat zal beginnen. Klik op het applicatiebestand dat u zojuist hebt overgebracht, al op uw mobiele apparaat, om de software te installeren.

Aanbevolen: