Nokia Opladen Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Nokia Opladen Vanaf Een Computer
Nokia Opladen Vanaf Een Computer

Video: Nokia Opladen Vanaf Een Computer

Video: Nokia Opladen Vanaf Een Computer
Video: Flexible cloud-native charging solution for today and tomorrow - Nokia Charging Configurator 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om Nokia-telefoons of smartphones die zijn uitgerust met USB-aansluitingen vanaf een computer op te laden. Als je de eigenaar bent van zo'n telefoon, is opladen geen probleem meer, tk. het kan zelfs worden aangedreven door een draagbaar apparaat.

Nokia opladen vanaf een computer
Nokia opladen vanaf een computer

Noodzakelijk

  • - een smartphone of Nokia-telefoon met een USB-aansluiting;
  • - pc of laptop;
  • - verbindingskabel.

instructies:

Stap 1

Als we het in het algemeen hebben over het opladen van een telefoon vanaf een computer, is het vermeldenswaard dat deze methode hoogstwaarschijnlijk zelden wordt gebruikt. Het is veel handiger om alle gebruikelijke opladers te gebruiken (het stroomverbruik zal lager zijn). Maar in geval van nood, wanneer er geen manier is om de telefoon op een standaard manier op te laden, komt dit alternatief van pas.

Stap 2

Maar Nokia-apparaten hebben enkele nuances. Op sommige modellen werkt opladen via USB bijvoorbeeld niet. Het blijkt dat het hele probleem ligt in de juiste aansluiting van de telefoon en de selectie van de juiste modus. Als u het apparaat haastig op een computer aansluit, kunt u de selectie van modi resetten, wat leidt tot een afwijzing van de batterijlading. Negeer daarom het menu Actie selecteren niet.

Stap 3

Verbind 2 apparaten met elkaar door middel van een USB-kabel. Er is een standaard USB-connector aan de ene kant van de draad en een mini-usb-connector aan de andere kant. Zet uw computer aan, het kan een personal computer, een laptop of zelfs een netbook zijn.

Stap 4

Er verschijnt een menu op het telefoonscherm, dat bestaat uit verschillende items van de opstartmodi van de telefoon. Wanneer u een modus selecteert, wordt de batterij van de telefoon automatisch opgeladen. Vaak klikken gebruikers op "Reset" en begint het opladen niet.

Stap 5

Het wordt aanbevolen om "Mass Storage" of PC Suite te selecteren. Als u de eerste modus kiest, kunt u alle benodigde bestanden naar uw computer kopiëren of juist uploaden naar de geheugenkaart van uw telefoon. Bij het kiezen van de tweede modus is het mogelijk om een reservekopie van de gegevens te maken en deze op de harde schijf van uw computerapparaat op te slaan.

Stap 6

Wanneer de batterij van de telefoon is opgeladen, stopt de stroomtoevoer - de oplaadstatusindicator stopt bij de maximale waarde.

Aanbevolen: