Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Vanaf Een Laptop

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Vanaf Een Laptop
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Vanaf Een Laptop

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Vanaf Een Laptop

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Vanaf Een Laptop
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2024, April
Anonim

Tegenwoordig winnen draagbare apparaten zoals laptops, mobiele telefoons, navigators, PDA's, enzovoort aan populariteit. Het grootste probleem bij het werken met hen is de kwestie van opladen, omdat het niet altijd mogelijk is om het apparaat op te laden, omdat er geen stopcontact in de buurt is.

Hoe u uw telefoon kunt opladen vanaf een laptop
Hoe u uw telefoon kunt opladen vanaf een laptop

Het is nodig

  • - notitieboekje;
  • - telefoon;
  • - kabel.

instructies:

Stap 1

Controleer of uw telefoonmodel opladen via USB ondersteunt. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant en maak uzelf vertrouwd met de kenmerken van uw mobiel. Als u bijvoorbeeld een Samsung-telefoon heeft, gaat u naar https://www.samsung.com/ua_ru/consumer/mobile-phones/mobile-phones/index.idx?pagetype=type_p2&. De meeste Nokia-modellen ondersteunen deze functie niet, maar sommige modellen vormen hierop een uitzondering. Lijst met modellen met deze functie: 3710 fold, 5630 XpressMusic, 6500 classic, 7900 Crystal Prism, 7900 Prism, 8600 Luna, 8800 Arte, 8800 Carbon Arte, 8800 Gold Arte, 8800 Sapphire Arte, E72, E75, N85, N900, N97, N97 mini, X3.

Stap 2

Sluit je telefoon met een kabel aan op de USB-poort van je laptop. Selecteer op uw telefoon een verbindingsmodus, bijvoorbeeld Mediaoverdracht of Massaopslag. Selecteer vervolgens op het laptopscherm de telefoon en open het verkennervenster. Kijk naar het scherm van je mobiel en bepaal aan de hand van de status van de oplaadindicator of je telefoon is begonnen met opladen. Wacht tot de telefoon klaar is met opladen via USB en koppel de kabel los.

Stap 3

Gebruik een extra accu voor je laptop als je je telefoon vaak moet opladen vanaf een laptop, bijvoorbeeld in de trein, in de auto. Sluit er bijvoorbeeld een APC Universal Notebook Battery op aan. Het is een universele accu die op alle laptops past. Het is een alternatieve optie om de gebruiksduur van apparatuur met meerdere uren te verlengen, dit apparaat weegt 750 gram.

Stap 4

Houd er rekening mee dat wanneer u uw telefoon oplaadt vanaf een laptop, de USB-connector slechts 500 mA laadstroom kan leveren, terwijl een gewone wandlader de telefoon voorziet van een stroomsterkte van ongeveer 800 mA. Daarom zal de oplaadtijd van de telefoon vanaf de computer langer zijn dan vanaf het stopcontact.

Aanbevolen: