3D-films Bekijken

Inhoudsopgave:

3D-films Bekijken
3D-films Bekijken

Video: 3D-films Bekijken

Video: 3D-films Bekijken
Video: Dinosaur 3D Anaglyph 3D Jurassic Park Simulation [HD 3D RED/CYAN] 2024, Mei
Anonim

Veel mensen willen graag 3D-films kijken zonder naar de bioscoop te gaan. Deze mogelijkheid is heel goed mogelijk in de aanwezigheid van bepaalde apparatuur. Natuurlijk moet je het goed configureren en gebruiken.

3D-films bekijken
3D-films bekijken

Noodzakelijk

  • - 3D bril;
  • - 3D-monitor;
  • - TV met 3D-functie.

instructies:

Stap 1

Selecteer het scherm waarop u 3D-films gaat kijken. Als u hiervoor een computermonitor wilt gebruiken, schaf dan apparatuur aan die de overdracht van 3D-beelden ondersteunt. Ze kosten iets meer dan conventionele 2D-monitoren.

Stap 2

Vergeet niet dat je een computer nodig hebt die krachtig genoeg is om high-definition films te bekijken. Besteed speciale aandacht aan de videokaart. Dit apparaat moet de 3D-transmissiefunctie ondersteunen. Bijna alle moderne videoadapters zijn geschikt voor dit proces. Sluit de monitor aan op de systeemeenheid via het DVI- of HDMI-kanaal. Houd er rekening mee dat alleen analoge signalen kunnen worden verzonden via de VGA-poort (D-Sub).

Stap 3

Schakel de 3D-modus in de monitorinstellingen in. Installeer een geschikte speler en voer het gewenste bestand uit. Zet de vooraf voorbereide 3D-bril op. Controleer of dit accessoire geschikt is voor gebruik met de geselecteerde monitor

Stap 4

Als je geen extra beeldscherm voor je computer wilt aanschaffen, maar je hebt wel een tv met de functie om 3D-beelden weer te geven, gebruik die dan. Sluit hem aan op de videokaart via de bovenstaande kanalen.

Stap 5

Schakel de tv in en selecteer de videobron bij de poort die u wilt gebruiken. Schakel de tv-modus om het apparaat in staat te stellen 3D-beelden te verwerken. Als je de tv tegelijk met de monitor gebruikt, pas dan de instellingen voor hun samenwerking aan.

Stap 6

Meestal worden 3D-brillen verkocht bij bepaalde tv-modellen. Als je dit accessoire niet hebt, koop dan het benodigde aantal brillen, nadat je hebt gecontroleerd of ze compatibel zijn met je tv-model. U kunt de Blue-Ray-speler ook gebruiken om 3D-filmdiscs te bekijken als u uw tv niet op uw pc wilt aansluiten.

Aanbevolen: