Een Bericht Annuleren?

Inhoudsopgave:

Een Bericht Annuleren?
Een Bericht Annuleren?
Anonim

Wanneer u een account registreert op een thematisch forum, moet u uw e-mailadres invoeren. E-mail wordt gebruikt om forumnieuws te verzenden en wanneer nieuwe opmerkingen worden ontvangen in uw aangemaakte onderwerp of antwoorden op uw opmerking. Deze functie is erg handig, het stelt je in staat om altijd op de hoogte te zijn van wat er op het forum gebeurt, zonder dat je het hoeft te bezoeken. Na verloop van tijd wordt het niet meer nodig om nieuwsbrieven te ontvangen; om u af te melden voor mailinglijsten, kunt u verschillende methoden proberen, die in dit artikel worden beschreven.

Een bericht annuleren?
Een bericht annuleren?

Noodzakelijk

Registratie e-mail, thematisch forum

instructies:

Stap 1

In elke e-mail namens het forum wordt meestal een opt-out-link gegeven. Het bericht ziet er als volgt uit: "Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je bent geabonneerd op een onderwerp … Als je dit onderwerp niet meer wilt volgen, bezoek dan de volgende link." Nadat u deze link heeft gevolgd, kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief over dit onderwerp.

Stap 2

U kunt zich ook op een andere manier afmelden voor de mailing. Elk forum heeft een sectie Abonneren. Dit gedeelte bevindt zich meestal onder het venster voor het invoeren van berichten. De meeste blogs volgen hetzelfde principe. Nadat u deze sectie hebt geopend, ziet u alle onderwerpen waarop u zich hebt geabonneerd. Tegenover de gesigneerde onderwerpen staat een merkteken. Schakel de onderwerpen uit die u niet interesseren. Klik vervolgens op de knop "Afmelden".

Stap 3

Als u brieven in uw mailbox ontvangt met vermelding van het onderwerp waarop u hebt gereageerd, gaat u gewoon naar dit onderwerp en voegt u een nieuw bericht toe door het selectievakje naast Abonneren op opmerkingen of Meldingen ontvangen over een verandering in onderwerp uit te schakelen (laat me weten wanneer een reactie is ontvangen). hebben ontvangen).

Stap 4

Wanneer u op de link naar het forum klikt, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Als u het wachtwoord bent vergeten dat u tijdens de registratie hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Wachtwoord vergeten". Instructies voor het herstellen of wijzigen van uw wachtwoord worden naar uw mailbox gestuurd.

Aanbevolen: