Een Kiestoon Annuleren

Inhoudsopgave:

Een Kiestoon Annuleren
Een Kiestoon Annuleren

Video: Een Kiestoon Annuleren

Video: Een Kiestoon Annuleren
Video: Օտար կրակ - Արթուր եղբայր (Վանաձոր) 2024, Mei
Anonim

Sommige mobiele operators bieden hun abonnees een dienst aan wanneer de abonnee die u belt een bepaalde melodie hoort in plaats van een kiestoon. Dit plezier kost de abonnee echter geld en verveelt zich vaak gewoon, dus soms is het nodig om het uit te schakelen.

Een kiestoon annuleren
Een kiestoon annuleren

Noodzakelijk

Een telefoon die is verbonden met een mobiele provider

instructies:

Stap 1

Als u de diensten van het MTS-bedrijf gebruikt, deactiveert u de Good'OK-dienst door de deactiveringscode * 111 * 29 # in te voeren op het toetsenbord van uw telefoon. Klik op Bellen. Wacht op een bericht van de operator en bevestig de wens om de service te verbreken.

Stap 2

Neem contact op met de operator van de MTS-helpdesk op het gratis nummer 0890 en informeer over uw wens om de Good'OK-service uit te schakelen. Als u de service van een andere MTS-abonnee wilt uitschakelen, informeert u de operator over de paspoortgegevens van deze abonnee.

Stap 3

Neem persoonlijk contact op met de MTS communicatiesalon. Laat de bedrijfsspecialist uw paspoort zien en vraag om hulp bij het uitschakelen van de service.

Stap 4

Maak gebruik van de diensten van de MTS mobiele assistent door te bellen naar 111 of 0220. Volg de instructies van de autoinformer om de dienst "Beep" te deactiveren.

Stap 5

Schakel de service uit met behulp van de "Internet Assistant"-service. Maak een sms-bericht op je telefoon met tekst 25 en een wachtwoord ingevoerd via een spatie. Houd er rekening mee dat het wachtwoord een cijfer, kleine letters en Latijnse hoofdletters moet bevatten en 6 tot 10 tekens lang moet zijn. Stuur een bericht naar nummer 111.

Stap 6

Open de MTS-website in een webbrowser. Klik op de link "Internet Assistent". Op de pagina die wordt geopend, voert u in het veld "Nummer" uw telefoonnummer in tiencijferig formaat in zonder +7, 8 of 7. Voer in het veld "Wachtwoord" het wachtwoord in dat u hebt bedacht en klik op "Inloggen ".

Stap 7

Klik in het gedeelte "Tarieven, diensten en kortingen" op de link "Servicebeheer". Zoek in de lijst met verbonden services het item "Good'OK Service" en klik op "Uitschakelen". Klik vervolgens op de knop "Services uitschakelen" en bevestig de keuze om de service te verbreken. U ontvangt een bevestigings-sms wanneer de service is gedeactiveerd.

Stap 8

Als u een abonnee bent van het bedrijf MegaFon, dat de dienst Verander de kiestoon levert, belt u een USSD-verzoek vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de belknop. Na het deactiveren van de service wordt de melodie vervangen door een gewone piep, waarvoor geen geld in rekening wordt gebracht.

Stap 9

Bel het nummer 0770 en volg de instructies van de autoinformer om de dienst te deactiveren.

Stap 10

Neem contact op met de consulent van de dichtstbijzijnde MegaFon-salon met een verzoek om de service "De kiestoon wijzigen" te deactiveren.

Stap 11

Schakel de service uit op het portaal "De kiestoon wijzigen" van het bedrijf "MegaFon". Voer het tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in. Registreer u door op de link "Registreren" te klikken als u dat nog niet heeft gedaan. Klik op Inloggen. Dien op de servicebeheerpagina een verzoek om de verbinding te verbreken in.

Stap 12

Als u Tele2 gebruikt, kiest u * 115 * 0 # op uw telefoon en drukt u op "Bellen". De service wordt uitgeschakeld, maar de melodieën en instellingen worden nog 30 dagen bewaard, als u de melodie opnieuw wilt aansluiten in plaats van de kiestoon.

Stap 13

Als je gebruik maakt van de diensten van "Beeline", schakel dan de vergelijkbare service van het vervangen van de piep door een melodie (service "Hallo") uit door 0550 te bellen en de instructies te volgen. Luister naar de omroeper en druk op 4. Druk in het volgende spraakmenu op 1.

Aanbevolen: