Waarom Willen Ze Nationale Roaming Annuleren?

Waarom Willen Ze Nationale Roaming Annuleren?
Waarom Willen Ze Nationale Roaming Annuleren?

Video: Waarom Willen Ze Nationale Roaming Annuleren?

Video: Waarom Willen Ze Nationale Roaming Annuleren?
Video: WikiPIT: What is Roaming? 2024, Mei
Anonim

Het is niet mogelijk om het aantal telefoontjes van de eigenaren van mobiele telefoons te tellen. Elke dag praten mensen binnen of buiten hun stad met elkaar aan de telefoon. En het is mogelijk dat binnenkort het leven van abonnees die door het land reizen iets gemakkelijker wordt.

Waarom willen ze nationale roaming annuleren?
Waarom willen ze nationale roaming annuleren?

In Rusland is roamen binnen het land niet goedkoop. Als een bedrijfsvertegenwoordiger op zakenreis naar een andere stad gaat, heeft hij natuurlijk constant mobiele communicatie nodig. Maar zelfs het is vrij duur, ondanks flexibele commerciële tarieven. Maar een gewone toerist die naar een ander onderwerp van de federatie ging, moet al nadenken of het de moeite waard is om nog een keer naar huis te bellen - langeafstandsonderhandelingen raken hun portemonnee aanzienlijk.

Het ministerie van Communicatie heeft echter een nieuw wetsvoorstel voorgesteld, volgens welke roamingtoeslagen voor interlokale gesprekken worden afgeschaft. In de meeste ontwikkelde landen van de wereld bestaat zelfs een soortgelijk betalingsschema. Het punt is om de roamingkosten te annuleren, in welk geval de kosten van het gesprek gelijk zullen zijn aan een regulier interlokaal gesprek. Met andere woorden, als u van St. Petersburg naar Orenburg reist, betaalt u dezelfde prijs voor een telefoontje naar huis als de inwoners van Orenburg betalen voor een telefoontje naar St. Petersburg, zonder extra kosten. U kunt op zijn beurt over het algemeen tegen lokale tarieven bellen naar Orenburg-telefoons.

Het is nog niet bekend hoe de ambtenaren deze kwestie met de grootste mobiele operators zullen regelen. Volgens laatstgenoemde zijn de kosten van interlokale gesprekken extreem hoog, daarom zijn de roamingtoeslagen ook hoog. Daarom is het volgens bedrijfsvertegenwoordigers in Rusland, in tegenstelling tot Europese landen, onpraktisch om een dergelijke wet aan te nemen vanwege de omvang van het land. Het feit is dat mobiele operators goede winsten maken met de verkoop van simkaarten in veelbezochte steden - Moskou, St. Petersburg, Kazan. Bezoekers kopen daar nieuwe simkaarten om niet extra te betalen voor roaming. Daardoor zijn ze genoodzaakt hun telefoonnummer te wijzigen, wat voor veel overlast zorgt.

Terwijl minister van Communicatie Nikolai Nikiforov het idee van het wetsvoorstel alleen op zijn Twitter-account voorstelde, en er al enkele jaren wordt gepraat over het annuleren van roaming. Dus hoogstwaarschijnlijk zullen de Russen lang op dit evenement moeten wachten.

Aanbevolen: