Hoe Het Verzenden Van Sms'en Te Annuleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verzenden Van Sms'en Te Annuleren?
Hoe Het Verzenden Van Sms'en Te Annuleren?

Video: Hoe Het Verzenden Van Sms'en Te Annuleren?

Video: Hoe Het Verzenden Van Sms'en Te Annuleren?
Video: How to Stop iPhone Text From Sending 2024, Mei
Anonim

Op het sociale netwerk Vkontakte is het mogelijk om een bericht dat naar een andere gebruiker is verzonden, te annuleren als het plotseling zijn betekenis verliest. Dit kan via een van de methoden.

Hoe het verzenden van sms'en te annuleren
Hoe het verzenden van sms'en te annuleren

instructies:

Stap 1

Ga naar je Vkontakte-pagina en zoek aan de linkerkant van het menu de link "Mijn berichten" of "Mijn vrienden", klik erop. Als u dergelijke links niet heeft, wijzigt u de instellingen. Ga hiervoor in het item "Mijn instellingen" naar de tabbladen "Algemeen" en "Aanvullende diensten" en vink de vakjes aan die u zichtbaar wilt maken aan de linkerkant van uw account. Annuleer nu het verzenden van berichten, afhankelijk van de ontvanger.

Stap 2

Als u een bericht wilt verwijderen dat naar iemand is verzonden uit uw vriendenlijst, zoekt u deze persoon op via het tabblad 'Mijn vrienden' en klikt u op de link 'Bericht verzenden', die zich net onder de foto bevindt. In het formulier dat wordt geopend voor het schrijven van de tekst, voert u niets in, maar klikt u op de link "Ga naar het dialoogvenster" in de linkerbenedenhoek van het venster. Alle correspondentie met deze persoon wordt voor u geopend.

Stap 3

Verwijder nu de verzonden berichten. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het gewenste bericht zodat er rechts een vinkje verschijnt en klik op het item "Verwijderen", dat zich in de rechterbovenhoek bevindt. Met deze methode kunt u maximaal 20 berichten tegelijk verwijderen. Als u per ongeluk een bericht verwijdert, kunt u het herstellen door op de link te klikken die verschijnt nadat u het hebt verwijderd.

Stap 4

Om het verzenden van een bericht naar een persoon die niet op uw vriendenlijst staat te annuleren, gaat u naar uw pagina op het sociale netwerk van Vkontakte en klikt u op het item "Mijn berichten". Er wordt een formulier voor u geopend, bovenaan vindt u en klikt u op de link "Verzonden". U ziet een lijst met uitgaande berichten. U kunt ze verwijderen met de overeenkomstige knop bovenaan het menu of naast het verzonden bericht. Met deze methode kunt u maximaal 20 berichten tegelijk verwijderen.

Aanbevolen: