Hoe De Kiestoon Op MTS . Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kiestoon Op MTS . Te Annuleren
Hoe De Kiestoon Op MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Kiestoon Op MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Kiestoon Op MTS . Te Annuleren
Video: MTS 236 (ZTE) incoming call 2024, April
Anonim

Onlangs is onder mobiele operators, waaronder MTS, de "Beep" -service enorm populair geworden, waardoor gebruikers, in plaats van gewone pieptonen, een mooie melodie of favoriet nummer kunnen instellen. Deze service is echter verre van gratis, u moet er 2 tot 5 roebel per dag voor betalen. En als je begrijpt dat "Beep" van MTS geen dienst voor jou is, zet hem dan uit.

Hoe de kiestoon op MTS. te annuleren
Hoe de kiestoon op MTS. te annuleren

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en snelste manier is om het verkorte nummer * 111 * 29 # op uw mobiele telefoon te kiezen en op de beltoets te drukken. U stuurt dus een signaal naar de operator dat u deze service wilt uitschakelen. Zodra hij de door u verzonden code heeft ontvangen, ontvangt u een service-sms op uw telefoon om u te informeren over de succesvolle ontkoppeling van de service. Als u een dergelijke bevestiging niet hebt ontvangen, herhaalt u de bovenstaande handelingen.

Stap 2

U kunt de dienst "Beep" ook deactiveren met de "Internet Assistant". Ga hiervoor naar de officiële website van het MTS-bedrijf. Dit kan worden gedaan door naar www.mts.ru te gaan en het gedeelte "Internet-assistent" te selecteren of door de URL https://ihelper.mts.ru/selfcare/?-knop naar de adresbalk te kopiëren en op Enter te drukken. Eenmaal op de vereiste pagina, moet u zich registreren door uw login in te voeren (in dit geval uw telefoonnummer) en een wachtwoord in de daarvoor bestemde velden, die u zelf moet bedenken.

Stap 3

In het geval dat u al geregistreerd bent, maar uw wachtwoord bent vergeten of kwijt bent, kiest u * 111 * 25 # op uw telefoon en drukt u op "Bellen", waarna u na enkele seconden een sms-bericht met uw wachtwoord ontvangt… Of bel het verkorte nummer 1115 en volg zorgvuldig elke instructie van de autoformer. U kunt alle overige benodigde informatie vinden met behulp van de hint (volg hiervoor de link onder de knop "Inloggen").

Stap 4

Nadat u op de knop "Inloggen" hebt geklikt, wordt u verplaatst naar uw "Persoonlijke account", waar u een lijst met verbonden services ziet. Om de "Beep" of een andere onnodige service uit te schakelen, klikt u op de knop "Uitschakelen" naast de naam van de service.

Stap 5

De spraakassistent kan u ook helpen om de "Beep"-service te deactiveren. Bel hiervoor vanaf je gsm naar 0022 en volg de verdere instructies van de elektronische operator.

Stap 6

Als u de service niet zelf kunt uitschakelen, uit angst om iets te verwarren, neem dan contact op met de operator van de helpdesk voor hulp, bel hiervoor het gratis nummer 0890 en meld het probleem. Of bezoek het dichtstbijzijnde MTS-kantoor, waar u gratis contact kunt opnemen met een specialist voor hulp.

Stap 7

Als u de "Beep" -service op een ander nummer wilt uitschakelen, moet u hiervoor het telefoonnummer van de abonnee en zijn paspoortgegevens opgeven.

Aanbevolen: