Hoe De Datingservice Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Datingservice Uit Te Schakelen
Hoe De Datingservice Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Datingservice Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Datingservice Uit Te Schakelen
Video: Pepper.nl Hoe werkt pepper dating,aanmaken van een profiel. 2024, Mei
Anonim

De dienst "Dating" kan worden gebruikt door abonnees van de grootste telecomoperators: MTS, MegaFon en Beeline. Het kan op elk moment worden aangesloten en losgekoppeld met behulp van speciale nummers of servicesystemen.

Hoe de datingservice uit te schakelen
Hoe de datingservice uit te schakelen

instructies:

Stap 1

In het bedrijf "Beeline" wordt de dienst "Unlimited dating" genoemd. Als u zich niet meer wilt abonneren, kiest u het USSD-commando * 111 * 5 # en drukt u op de belknop. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Instellingen". Bovendien is er nog een USSD-nummer beschikbaar voor abonnees van deze operator * 111 * 5 * 4 * 5 * 2 #.

Stap 2

U kunt de service bij Beeline ook uitschakelen met behulp van de service op de website uslugi.beeline.ru. Hierdoor zijn zowel activering als deactivering van diensten beschikbaar, evenals een verzoek om een persoonlijk account te specificeren en een simkaart te blokkeren. Om toegang te krijgen tot het systeem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Om het wachtwoord te krijgen, stuurt u het USSD-commando * 110 * 9 # naar de operator. Standaard is de gebruikersnaam het telefoonnummer van de abonnee.

Stap 3

Klanten van MegaFon kunnen de Dating-service annuleren dankzij het USSD-verzoek * 505 * 0 * 185 #. Daarnaast is het mogelijk om een SMS-bericht te sturen naar het verkorte nummer 5022. Specificeer in de tekst de zin Love Stop.

Stap 4

Service Guide is een zelfbedieningssysteem waarmee u uw services kunt beheren. Het bereik van zijn actie is echter veel breder: abonnees kunnen het tariefplan wijzigen, informatie bekijken over de status van de rekening, gedane betalingen en nog veel meer. U kunt de Servicegids niet alleen vanaf een computer openen, maar ook vanaf een mobiele telefoon. Om in te loggen op de service, volg de link

Stap 5

MTS-abonnees kunnen hun abonnement op de Datingservice opzeggen via het Internet Assistant-systeem. Als je het moet gebruiken, ga dan naar de website ihelper.nnov.mts.ru (of ga naar de hoofdpagina van de website van het bedrijf en selecteer daar de kolom met de juiste naam). Log in en open vervolgens het gedeelte "Mijn abonnementen". Definieer in de lijst die verschijnt de dienst waarvan u zich wilt afmelden en klik op de knop "Abonnement verwijderen".

Aanbevolen: