Geld Overmaken Voor MTS-abonnees

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Voor MTS-abonnees
Geld Overmaken Voor MTS-abonnees

Video: Geld Overmaken Voor MTS-abonnees

Video: Geld Overmaken Voor MTS-abonnees
Video: Geld opnemen en storten van en naar Binance 2024, Mei
Anonim

Om geld op de rekening van een MTS-abonnee te zetten, hoef je niet eens naar het salon van de operator en niet op zoek naar een betaalautomaat voor diensten. MTS stelt haar klanten in staat om vanaf hun mobiele telefoon geld naar elkaar te "overschrijven".

Geld overmaken voor MTS-abonnees
Geld overmaken voor MTS-abonnees

instructies:

Stap 1

Gebruik de service "Directe overboeking". Dankzij deze service kan een MTS-abonnee op elk moment iemands saldo aanvullen of zelfs een periodieke "overboeking" van geld instellen.

Stap 2

Voor een eenmalige aanvulling van het account, kiest u * 112 * op het toetsenbord, vervolgens het nummer van de MTS-client in wiens voordeel uw geld zal gaan, dan *, het bedrag (een getal van 1 tot 300) en #. Accepteer daarna het sms-bericht met het bevestigingswachtwoord en kies het commando * 112 * vanaf de mobiele telefoon, de bevestigingscode en #. Binnenkort zou u nog een sms moeten ontvangen - dat uw verzoek is geaccepteerd. Vergeet niet dat u 7 roebel moet betalen voor een eenmalige aanvulling van iemands account.

Stap 3

Om het saldo van een andere persoon doorlopend vanaf uw telefoon aan te vullen, kiest u * 114 * op het toetsenbord, vervolgens het nummer van de MTS-client in wiens voordeel uw geld zal gaan, na *, dan de aanduiding van de regelmaat van de overboeking (1 - elke dag, 2 - wekelijks, 3 - eenmaal per maand), nogmaals *, bedrag (getal van 1 tot 300) en #. Hierna ontvangt u een SMS-bericht met een bevestigingswachtwoord en kiest u het commando * 114 * vanaf uw mobiele telefoon, de bevestigingscode en #. Binnenkort zou je nog een sms moeten ontvangen - dat je verzoek is geaccepteerd.

Stap 4

Door regelmatig de rekening van een MTS-client vanaf uw telefoon aan te vullen, betaalt u slechts één keer (7 roebel) voor het toevoegen van een abonneenummer dat constant geld moet overboeken. Om te weigeren van het reguliere "gooien" van geld, kiest u het commando * 114 * abonneenummer en #.

Aanbevolen: