Hoe Het Saldo Op De Beeline Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op De Beeline Opwaarderen
Hoe Het Saldo Op De Beeline Opwaarderen

Video: Hoe Het Saldo Op De Beeline Opwaarderen

Video: Hoe Het Saldo Op De Beeline Opwaarderen
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, Mei
Anonim

Technologische vooruitgang stelt een persoon in staat niet na te denken over het zoeken naar een communicatiesalon om het account aan te vullen. De abonnee kan geld op een mobiele telefoon zetten via een terminal of geldautomaat.

Hoe het saldo op de Beeline opwaarderen
Hoe het saldo op de Beeline opwaarderen

instructies:

Stap 1

Als de dichtstbijzijnde betaalmethode een communicatiesalon is, ga dan naar binnen en vertel de kassier hoeveel en op welk nummer je wilt storten. Controleer daarna de voorouders (de kassier zal u vragen het bedrag en het aantal te controleren), teken en geef het bedrag op. Neem de cheque en bewaar deze totdat het geld op de rekening is bijgeschreven. Ze komen meestal snel aan, binnen een paar minuten.

Stap 2

Om op te waarderen via een terminal die werkt zonder kaart, drukt u met uw vinger op de knop "betalen voor diensten" op het display en vervolgens op "mobiele communicatie". Selecteer de operator "Beeline", voer het nummer in, controleer op de volgende pagina van de terminal.

Sommige terminals bieden, na controle van het nummer, aan om het nummer van de clubkaart van het netwerk waartoe ze behoren in te voeren. Als u er een heeft, voert u het nummer in en controleert u de nummers.

Stap 3

Steek de biljetten één voor één in de geldgleuf. Klik op de knop "Volgende", neem en bewaar de cheque totdat het geld binnen is.

In de meeste van deze terminals wordt een commissie in rekening gebracht, afhankelijk van het type terminal en het bedrag van de betaling. Betalingen worden vrijwel direct ontvangen.

Stap 4

Om via een bankterminal te betalen, plaatst u een kaart, voert u een pincode in. Selecteer de groep opdrachten "Betalen voor diensten" en vervolgens "Mobiele betalingen". Selecteer een operator, voer het aantal en het bedrag van de betaling in. Neem een cheque.

De meeste banken vragen geen commissie voor deze operatie, maar checken nog steeds op de website van de bank.

Aanbevolen: