Hoe Het Saldo Opwaarderen Van De Telefoon Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Opwaarderen Van De Telefoon Naar MTS
Hoe Het Saldo Opwaarderen Van De Telefoon Naar MTS

Video: Hoe Het Saldo Opwaarderen Van De Telefoon Naar MTS

Video: Hoe Het Saldo Opwaarderen Van De Telefoon Naar MTS
Video: Innoprint: saldo opwaarderen 2024, Mei
Anonim

Geld heeft een niet erg prettige eigenschap om te eindigen. Ook op het saldo van een mobiele telefoon. Als zo'n overlast iemand van uw dierbaren overkomt, en u heeft voldoende saldo op uw MTS persoonlijke rekening om te delen, maak dan het benodigde bedrag over naar het saldo van een andere telefoon. U kunt een mobiele overboeking doen vanaf een MTS-account met behulp van de services: "Directe overboeking" en "Easy Payment".

Hoe het saldo opwaarderen van de telefoon naar MTS
Hoe het saldo opwaarderen van de telefoon naar MTS

Noodzakelijk

  • - Mobiele telefoon;
  • - computer of communicator;
  • - internetverbinding;
  • - voldoende geld op de balans.

instructies:

Stap 1

Gebruik de service "Directe overboeking" als u de rekening van een MTS-abonnee in uw regio wilt opwaarderen. De dienst is betaald. Een volledige lijst van bestaande beperkingen en actuele prijzen vindt u op de website van MTS De belangrijkste voorwaarden voor het doen van een betaling: • het maximale overschrijvingsbedrag is 300 roebel. (minimaal - 1 p.) • na betaling en betaling van de dienst moet er een bedrag van minimaal 90 roebel op uw saldo staan.

Stap 2

Verzend een verzoek om geld over te maken door een USSD-opdracht te typen in het formulier: * 112 * telefoonnummer van ontvanger * bedrag overboeking # De telefoon van de ontvanger kan in elk formaat worden opgegeven. Het overboekingsbedrag (1-300 roebel) wordt aangegeven als een geheel getal, bijvoorbeeld * 112 * 9113051234 * 250 #

Stap 3

Ontvang een sms met een bevestigingscode op je telefoon. Als je niet van gedachten bent veranderd over het overmaken van geld, stuur dan het commando * 112 * bevestigingscode uit het sms-bericht # Bijvoorbeeld * 112 * 6789 # Wacht op berichten dat je aanvraag is geaccepteerd en uitgevoerd.

Stap 4

Gebruik de Easy Payment-service om geld over te schrijven naar de telefoon van een willekeurige mobiele operator, maar ook voor andere betalingen. De dienst is betaald. U kunt zich op de MTS-website vertrouwd maken met de huidige prijzen en vastgestelde beperkingen. Na de betaling en betaling van de dienst moet er een bedrag van minimaal 10 roebel op uw persoonlijke rekening blijven staan. Mobiele overboeking van de persoonlijke rekening van de MTS-telefoon kan op verschillende manieren worden gedaan.

Stap 5

Kies op uw telefoon het USSD-commando * 115 # Het menu Easy Payment-service wordt geopend. Stuur geld naar de telefoon van de ontvanger met behulp van de systeemprompts.

Stap 6

Vul je mobiele nummer in het speciale veld op de MTS website in. Klik op de knop "Link ophalen". Er wordt een sms naar uw telefoon gestuurd met een link om het applicatieprogramma te downloaden. Installeer het op uw mobiele telefoon. Nu kunt u gemakkelijk en gemakkelijk alle beschikbare mobiele betalingen doen, zowel vanaf uw MTS-persoonlijke account als vanaf uw bankkaart. Inclusief het aanvullen van het saldo van andere abonnees.

Stap 7

Gebruik het SIM-menu "MTS-Info". Zoek daarin het item "Gemakkelijk betalen" of "MTS-PAY". Om een mobiele doorschakeling naar het gewenste telefoonnummer te sturen, volgt u de aanwijzingen van het systeem. Als een dergelijk item niet in het menu van uw SIM-kaart staat, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde klantenservice (winkel) van het MTS-bedrijf om de SIM-kaart met een nieuwe. U krijgt deze gratis.

Stap 8

Maak een mobiele overboeking via de Easy Payment-webinterface op de MTS-website. Selecteer het logo van de operator die je nodig hebt uit de lijst en vul het formulier in dat wordt geopend. Ga vervolgens te werk volgens de aanwijzingen op uw computermonitor.

Aanbevolen: