Het Mobiele Account Van Een Andere Abonnee Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Het Mobiele Account Van Een Andere Abonnee Opwaarderen
Het Mobiele Account Van Een Andere Abonnee Opwaarderen

Video: Het Mobiele Account Van Een Andere Abonnee Opwaarderen

Video: Het Mobiele Account Van Een Andere Abonnee Opwaarderen
Video: Instructievideo online opwaarderen abonnement 2024, Mei
Anonim

De afwezigheid van een verwachte oproep van een andere persoon kan vaak worden veroorzaakt door het gebrek aan geld op zijn telefoon. In dit geval kan je het account van een andere abonnee opwaarderen zonder te wachten tot hij het zelf doet.

Je kunt ook het account van iemand anders opwaarderen vanaf je mobiele telefoon
Je kunt ook het account van iemand anders opwaarderen vanaf je mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt de rekening van een andere MTS-abonnee via de dienst Direct Transfer opwaarderen via uw mobiele telefoon. Kies het commando * 112 * en het telefoonnummer van de persoon die moet overboeken, dan het volgende commando - * bedrag overmaken #. Na een tijdje komt er een SMS-bericht met een code, waarna je het commando * 112 * code # moet gebruiken.

Stap 2

Aanvulling van het account van een andere Megafon-abonnee is mogelijk bij gebruik van de service "Mobile Transfer". Pas het commando * 133 * telefoonnummer * bedrag overmaken # toe. Nadat u de bevestigingscode heeft ontvangen, kiest u * 109 * code #. De bijbehorende service wordt geleverd aan Beeline-abonnees. Het wordt uitgevoerd door het commando * 145 * telefoonnummer * overboekingsbedrag #. Kies na ontvangst van de code * 145 * code #.

Stap 3

Om het account van een andere abonnee op te waarderen, is het niet nodig om een mobiele telefoon te gebruiken. Momenteel bieden de grootste banken in Rusland hun klanten een internetservice voor het doen van betalingen en het uitvoeren van verschillende operaties met hun bankrekening, bijvoorbeeld Alfa-Click, Sberbank Online, enz. Ga naar je persoonlijke account en selecteer het aanvullen van je gsm-account in het menu betalingen. Deze handeling duurt enkele seconden en wordt zonder commissie uitgevoerd.

Stap 4

Gebruik de diensten van verschillende internetbetalingssystemen om de rekening van een andere abonnee aan te vullen, bijvoorbeeld "Web Money", "Yandex-Money", "QIWI", enz. Eerst moet u een snelle registratieprocedure doorlopen en vervolgens uw elektronische account opwaarderen. Dit kan via een bankkaart, postwissel, betaling vanaf een mobiel nummer, etc. U kunt meer te weten komen over de methoden om uw account aan te vullen via de helpdesk van het betalingssysteem. Selecteer de functie van het opladen van uw mobiele account en voer de overschrijving uit. Meestal wordt een kleine commissie uit de operatie gehaald.

Stap 5

Herlaad het account van de abonnee via betaalterminals "QIWI", "Eleksnet", "Zolotaya Korona" en anderen, die zich in verschillende handelspaviljoens en bedrijven in uw stad bevinden. Het volstaat om het gewenste aantal aanvullingen van de rekening aan te geven via de aanraak- of knopterminal en vervolgens het vereiste aantal bankbiljetten in de ontvanger te plaatsen. Het geld wordt onmiddellijk op de rekening bijgeschreven, maar in de regel wordt bij deze aanvullingsmethode de hoogste commissie in rekening gebracht.

Aanbevolen: