Het Saldo Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Het Saldo Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen
Het Saldo Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Video: Het Saldo Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Video: Het Saldo Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen
Video: DEZE WEEK GAAN WE FLINKE STIJGINGEN EN DALINGEN ZIEN! 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de netwerkgebruiker niet op het juiste moment zonder geld op de rekening staat, biedt de telecomoperator "MTS" zijn abonnees verschillende nummers en diensten aan om het saldo van een andere persoon aan te vullen.

Het saldo van een andere MTS-abonnee opwaarderen
Het saldo van een andere MTS-abonnee opwaarderen

instructies:

Stap 1

MTS heeft zo'n dienst als Mobile Transfer. Elke abonnee kan er gebruik van maken. Om het verzenden van geld naar een andere persoon te bestellen, moet u het USSD-commando * 112 * abonneenummer * bedrag # op het toetsenbord van de telefoon kiezen en op de belknop drukken. Houd er rekening mee dat de verzonden overschrijving kan variëren van één roebel tot driehonderd. Voor elke aanvulling van het saldo van iemand anders, schrijft de operator een commissie van 7 roebel af.

Stap 2

U kunt ook geld storten op de rekening van een andere abonnee door een speciale betaalkaart te kopen en deze te activeren. Alle benodigde instructies staan op de achterkant van deze kaart. U hoeft alleen de code te lezen en naar het opgegeven nummer te sturen.

Stap 3

Daarnaast zijn er nu betaalterminals voor het overmaken van geld. Het is vrij eenvoudig en eenvoudig om ze te gebruiken: selecteer de telecomoperator van de abonnee (in dit geval "MTS"), geef vervolgens zijn telefoonnummer op en voer het vereiste bedrag in de terminal in. Vergeet niet dat veel punten transactiekosten in rekening brengen (dit kan afhankelijk zijn van het bedrag dat wordt verzonden).

Stap 4

De abonnee zelf, achtergelaten zonder het nodige geld op zijn persoonlijke rekening, zal het kunnen aanvullen zonder zijn huis te verlaten. Dit werd mogelijk dankzij de dienst "Trust Payment". Het kan op elk moment worden aangesloten via het "Mobile Assistant"-systeem. Om toegang te krijgen, bel 111123 of stuur een USSD-opdracht naar de operator * 111 * 123 #. De service kan ook worden geactiveerd via de abonneeservice van het bedrijf door het nummer 1113 te kiezen. Elke MTS-client heeft ook toegang tot het USSD-verzoeknummer * 111 * 32 #. Het bedrag van de bestelde betaling is direct afhankelijk van het bedrag dat de abonnee maandelijks besteedt. Daarom kunt u met een bedrag van bijvoorbeeld 300 roebel uw saldo met niet meer dan 200 roebel opwaarderen. De service is zeven dagen geldig vanaf de activeringsdatum.

Aanbevolen: