Het Account Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Het Account Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen
Het Account Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Video: Het Account Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen

Video: Het Account Van Een Andere MTS-abonnee Opwaarderen
Video: Разблокировка FRP аккаунта и Hard Reset МТС Smart Surf 2 4G 2024, Mei
Anonim

De tijd dat speciale kaarten werden gebruikt om een account op een mobiel nummer op te waarderen, is lang voorbij. Nu zijn er veel manieren om op te laden. Zo kan elke gebruiker eenvoudig het account van een andere MTS-abonnee opwaarderen.

Hoe het account van een andere MTS-abonnee op te waarderen
Hoe het account van een andere MTS-abonnee op te waarderen

instructies:

Stap 1

Als u een bankkaart heeft, kunt u de rekening van een andere MTS-abonnee aanvullen via uw persoonlijke account op de officiële website van de bank. Houders van Sberbank-kaarten om de MTS-account van iemand anders aan te vullen, moeten bijvoorbeeld naar hun persoonlijke account op de website online.sberbank.ru gaan. Ga in het bovenste paneel naar het tabblad "Overboekingen en betalingen" en scroll naar beneden op de pagina en selecteer "Mobiele communicatie" in de subsectie "Betaling voor aankopen en diensten". Zoek de MTS-operator met behulp van het zoekvak of door het MTS-pictogram in de beschikbare lijst te selecteren. Vul het telefoonnummer in van de MTS-abonnee waarvan je het account wilt opwaarderen. Kies ook met welke kaart je wilt betalen. Voer het bedrag in het speciale venster in en klik op doorgaan. Om de handeling uit te voeren, wordt er een sms met een code naar uw mobiele telefoon gestuurd, die moet worden ingevoerd om de handeling te bevestigen. In de regel wordt geld vrijwel direct op de rekening bijgeschreven.

Stap 2

Sberbank-kaarthouders kunnen de rekening van een andere abonnee aanvullen, zelfs zonder een persoonlijke rekening te hebben. Om dit te doen, moet je vanaf de telefoon waaraan de kaart is gekoppeld een sms sturen naar nummer 900 met de volgende inhoud: "MTS-abonneenummer, het opwaardeerbedrag". Bijvoorbeeld 89112223344 100. Door zo'n bericht naar nummer 900 te sturen, herlaadt u het account van de abonnee met het nummer 89112223344 met 100 roebel. De afzender van het bericht wordt in rekening gebracht volgens het tarief.

Stap 3

U kunt het account van een andere MTS-abonnee opwaarderen op de officiële website mts.ru. Beweeg de muisaanwijzer in de bovenste menubalk over het gedeelte 'Financiële diensten en betalingen' en selecteer mobiele communicatie in het subitem 'Betalingen'. Klik op het MTS-pictogram in het venster dat wordt geopend en kies de handigste manier om uw rekening te betalen. Dit kan een overschrijving zijn vanaf uw telefoon, op voorwaarde dat u ook een MTS-abonnee bent, een overschrijving vanaf een bankkaart en zelfs betaling met bonussen door deelnemers aan de Thank you from Sberbank-actie. Vul in het formulier dat verschijnt alle verplichte velden in en bevestig de betaling.

Stap 4

U kunt het account van een andere MTS-abonnee opwaarderen via internetdiensten van derden. Bijvoorbeeld https://www.a-3.ru/pay_mobile. Maar lees de servicevoorwaarden voordat u een dergelijke service gebruikt. Het is mogelijk om een commissie in rekening te brengen. Bovendien kunnen dergelijke sites frauduleus zijn, dus het is beter om de officiële site of vertrouwde bronnen te gebruiken.

Aanbevolen: