Hoe De Vertrouwensbetaling Van Megafon Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Vertrouwensbetaling Van Megafon Uit Te Schakelen?
Hoe De Vertrouwensbetaling Van Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Vertrouwensbetaling Van Megafon Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Vertrouwensbetaling Van Megafon Uit Te Schakelen?
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Klanten van Megafon Joint Stock Company kunnen gebruik maken van een dienst als Credit of Trust. Stel dat u geen geld meer heeft op uw persoonlijke rekening. Door verbinding te maken met de dienst kunt u zelfs met een negatief saldo bellen. Maar soms moet u "Credit of Trust" uitschakelen.

Hoe de vertrouwensbetaling van Megafon uit te schakelen?
Hoe de vertrouwensbetaling van Megafon uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

U kunt de dienst deactiveren met een speciaal verzoek. Stuur een bericht naar 5138, de tekst moet het cijfer 1 bevatten. Let op: deze bewerking is volledig gratis. Het verzoek kan alleen worden verzonden als u zich in het Megafon-netwerk bevindt.

Stap 2

Gebruik de opdracht USSD om een vertrouwde betaling uit te schakelen. Om dit te doen, belt u * 105 * 83 #. Nadat u op de knop "Bellen" hebt gedrukt, verschijnt informatie over de bewerking die u hebt uitgevoerd op het display van uw telefoon.

Stap 3

Gebruik het spraakmenu om een dienst te verwijderen. Kies vanaf uw mobiele apparaat 050083. Volg daarna de aanwijzingen van de autoinformer (de service is gratis).

Stap 4

Als u de Credit of Trust-service niet zelf kunt uitschakelen, schakel dan de hulp in van een specialist van de Megafon-mobiele provider. U kunt zijn advies inwinnen, zelfs zonder uw huis te verlaten. Om dit te doen, hoeft u alleen maar 0500 te bellen en te wachten op het antwoord van de operator. Geef het probleem aan, vraag om hulp. De service kan worden uitgeschakeld door een adviseur nadat u de paspoortgegevens van de rekeninghouder heeft verstrekt.

Stap 5

Bezoek het kantoor of vertegenwoordigingskantoor van Megafon. Hier wordt u niet alleen losgekoppeld van de service, maar wordt u ook in detail verteld over het algoritme van acties. Dit is nodig om deze dienst in de toekomst persoonlijk te kunnen beheren. De consulten zijn gratis. Als er geen kantoor van een mobiele provider in de buurt is, neem dan contact op met een mobiele telefoonwinkel, bijvoorbeeld "Svyaznoy".

Stap 6

Als u een rechtspersoon bent, stuurt u een formele brief naar het telecommunicatiebedrijf. Geef daarin de datum van stopzetting van de service aan, de nummers van persoonlijke accounts. Verstuur de brief per fax 8 (495) 504 5077 of breng deze naar de zakelijke klantenservice.

Aanbevolen: