Hoe Koppelt U Een Vertrouwensbetaling Megafon (krediet Van Vertrouwen)

Inhoudsopgave:

Hoe Koppelt U Een Vertrouwensbetaling Megafon (krediet Van Vertrouwen)
Hoe Koppelt U Een Vertrouwensbetaling Megafon (krediet Van Vertrouwen)

Video: Hoe Koppelt U Een Vertrouwensbetaling Megafon (krediet Van Vertrouwen)

Video: Hoe Koppelt U Een Vertrouwensbetaling Megafon (krediet Van Vertrouwen)
Video: Burgerenergie van Ecopower, hoe werkt dat? 2024, Mei
Anonim

Het nieuws dat er niet genoeg geld op de mobiele telefoonrekening staat, komt in de regel als een verrassing en komt wanneer het gewoon essentieel is om te bellen. Het is nog erger als de situatie wordt verergerd door de afwezigheid van een betaalterminal of het kantoor van een Megafon-operator in de buurt. Je kunt natuurlijk wel een telefoonnummer opvragen bij een collega of kennissen die op dat moment in de buurt waren en daarmee een belangrijk telefoontje plegen. Maar dit is de slechtste optie en het beste is om kredietdiensten van Megafon te gebruiken.

Hoe koppelt u een vertrouwensbetaling Megafon (krediet van vertrouwen)
Hoe koppelt u een vertrouwensbetaling Megafon (krediet van vertrouwen)

Hoe te lenen op Megafoon

Megafon is een van de grootste mobiele operators. Veel klanten die Megafon-services gebruiken, waardeerden de uitstekende kwaliteit van de communicatie, evenals de vriendelijkheid van de operator bij het oplossen van nieuwe problemen. Op zijn beurt waardeert en vertrouwt Megafon zijn gebruikers en probeert het hen het meest handige en voordelige dienstenpakket te bieden. Een daarvan is het aanvullen van een mobiel account op krediet. Hiervoor heeft de operator een service ontwikkeld die de services "Trust Payment", "Credit of Trust" omvat, evenals de mogelijkheid om internet te gebruiken, zelfs als het saldo om wat voor reden dan ook niet op tijd werd aangevuld.

Het vertrouwen in de klanten van Megafon is direct gerelateerd aan de duur van het gebruik van communicatiediensten en de solvabiliteit. Dat wil zeggen, hoe langer u de verbinding gebruikt en hoe meer u betaalt, hoe voordeliger de kredietservice.

Hoe "Trust Payment" op Megafon. te nemen

Als het saldo dicht bij "0" ligt en er geen mogelijkheid is om het account aan te vullen, kunt u met de service "Trust Payment" contact houden. Het is 5 dagen verbonden, waarna het nodig is om de rekening aan te vullen voor een bedrag dat groter is dan het verschuldigde bedrag. Ook kunt u, zolang de "Trust Payment" van kracht is, niet opnieuw geld lenen. Het geleende bedrag is afhankelijk van het bedrag van de betalingen van de afgelopen maand. Dus als er niet meer dan 100 roebel op de rekening is gestort, zal de grootte van de "Trustbetaling" van 10 tot 30 roebel zijn, zo niet meer dan 300 roebel. - van 10 tot 100 roebel, zo niet meer dan 600 - van 10 tot 200. Als er meer dan 600 roebel per maand aan communicatie wordt besteed, kan Megafon 10 tot 250 roebel crediteren. De service wordt betaald, voor het gebruik van het tegoed haalt de operator 5 roebel van de rekening.

U kunt "Trusted Payment" op verschillende manieren koppelen:

- bel het servicenummer “106 # Betalingsbedrag # (deze service is beschikbaar, zelfs als het nummer is geblokkeerd);

- stuur SMS "bedrag van betaling" naar nummer 0006;

- gebruik de USSD-gids door de combinatie * 105 * 1 * 5 * 2 # te kiezen.

Hoe de "Credit of Trust" te nemen

"Credit of Trust" kan worden geactiveerd, zelfs als het saldo "negatief" is. Maar het is onmogelijk om van deze service gebruik te maken als er al eerder een “Trust Payment” is ontvangen. Om verbinding te maken met de service, moet u de Megafon-salon bezoeken en uw paspoort meenemen. Als dit niet mogelijk of onhandig is, kunt u gewoon * 138 # bellen en op de groene belknop drukken.

"Credit of Trust" is alleen beschikbaar voor abonnees die de Megafon-services 5 maanden of langer hebben gebruikt. Bovendien moeten de communicatiekosten van de afgelopen 3 maanden minimaal 600 roebel zijn. De abonnees die gebruik maken van de tariefplannen “Ring-Ding” en “Megafon Login” kunnen geen “Credit of Trust” ontvangen.

Voor andere communicatiegebruikers biedt Megafon 3 basispakketten - 300, 600 en 900 roebel. Het geselecteerde bedrag wordt automatisch gedebiteerd wanneer de service wordt geactiveerd en bijgeschreven op de rekening zodra het saldo "0" nadert.

U kunt de dienst Credit of Trust zelf deactiveren door * 138 * 2 # in te toetsen. In dit geval wordt het niet-bestede geld teruggestort op de rekening.

"Trustbetaling" voor internetcommunicatie

De service werkt op dezelfde manier als "Trust Payment" voor telefonische communicatie. U kunt het zelfs met een nulsaldo verbinden door eenvoudig * 106 # te kiezen. Als het gebruik van internet langer duurt dan 90 dagen, biedt Megafon 100, 500 of 1000 roebel, die na 3 dagen wordt afgeschreven. Om gebruik te maken van de "Trust Payment"-service, hoeft u geen speciale opties aan te sluiten of complexe cijfercombinaties in te voeren. Het systeem zal zelf de dienst aanbieden door een bericht te sturen zodra het saldo negatief is.

Aanbevolen: