Hoe U Vertrouwensbetaling Op Beeline Uitschakelt?

Inhoudsopgave:

Hoe U Vertrouwensbetaling Op Beeline Uitschakelt?
Hoe U Vertrouwensbetaling Op Beeline Uitschakelt?

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling Op Beeline Uitschakelt?

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling Op Beeline Uitschakelt?
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, Mei
Anonim

Als u geen geld meer heeft op uw telefoon, maar er is geen manier om uw account op te waarderen, kunt u de "Trust Payment" gebruiken - het saldo "op krediet" opwaarderen. Als u de service activeert, wordt deze na een bepaalde tijd vanzelf losgekoppeld. En je kunt op je telefoon een verbod op gesprekken "op krediet" zetten.

Hoe u vertrouwensbetaling op Beeline uitschakelt?
Hoe u vertrouwensbetaling op Beeline uitschakelt?

Het is nodig

  • - een telefoon aangesloten op de Beeline-operator;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Activeer de Trusted Payment-service door * 141 # te kiezen. De geldigheidsduur van het opgebouwde bedrag is drie dagen, na het verstrijken wordt het geld automatisch van uw rekening afgeschreven en werkt de "Trust Payment"-service niet meer. Als u de service echter via internationale roaming hebt besteld, ontvangt u een verhoogde "Trust Payment", die gedurende de week niet wordt uitgeschakeld.

Stap 2

Betaal voor elke "Trust Payment" 5 roebel inclusief btw. Dit geld wordt van uw mobiele telefoonrekening afgeschreven na het verstrijken van de "Trustbetaling" nadat deze automatisch is afgesloten. Het is toegestaan om de volgende "Trust Payment" pas één dag nadat het eerder in rekening gebrachte bedrag is afgeschreven weer in te schakelen.

Stap 3

Stel een verbod op het ontvangen van de "Trust Payment" in met behulp van de operators van het Beeline-abonnee-ondersteuningscentrum door te bellen naar 0611. U kunt het verbod op ontvangen als u een paspoort heeft bij de Beeline-service- en verkoopkantoren en bij de Beeline-klant opheffen Ondersteuning's centrum. U kunt de service ook telefonisch deactiveren - maar zelfs in dit geval moet u de paspoortgegevens van de eigenaar van de mobiele telefoon opgeven.

Stap 4

Begin zelfstandig met het ontkoppelen en verbinden van diensten op uw mobiele telefoon. Registreer u op de officiële website van "Beeline" in de sectie "Service Management Systeem". U maakt dus een "Persoonlijk account" aan en kunt u de mogelijkheden van uw mobiele telefoon volledig beheren zonder contact op te nemen met het Beeline Customer Support Center. Om de status van uw verzoeken voor het verbinden en verbreken van diensten te weten te komen, gaat u naar het gedeelte "Verzoeken" en klikt u op de knop "Zoeken". U kunt de weergave van de lijst met verzoeken beperken door de meest noodzakelijke parameters aan te geven.

Aanbevolen: