Hoe U Vertrouwensbetaling Uitschakelt?

Inhoudsopgave:

Hoe U Vertrouwensbetaling Uitschakelt?
Hoe U Vertrouwensbetaling Uitschakelt?

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling Uitschakelt?

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling Uitschakelt?
Video: Hoe je concurrenten uitschakelt 2024, Mei
Anonim

OJSC "VimpelCom" biedt haar klanten een service als "Trust Payment". Door het te gebruiken, verhoogt u het saldo op het saldo van uw persoonlijke rekening voor een bepaalde periode. Als u niet wilt dat deze optie voor u beschikbaar is, schakelt u deze uit.

Hoe u vertrouwensbetaling uitschakelt?
Hoe u vertrouwensbetaling uitschakelt?

instructies:

Stap 1

De service "Trustbetaling" wordt automatisch uitgeschakeld bij het afschrijven van het schuldbedrag van uw persoonlijke rekening. Volgens de tarieven en voorwaarden voor het verlenen van de dienst, kan het gebruik van geleende middelen binnen drie kalenderdagen worden uitgevoerd. Maar in het geval dat u aan het roamen bent, is de service een week geldig.

Stap 2

U kunt de "Trust Payment"-service deactiveren via de operator van het mobiele bedrijf. Bezoek hiervoor een van de kantoren van Beeline. Neem contact op met uw vertegenwoordiger als u niet in de buurt bent. U vindt de adressen op de officiële website onder het tabblad Help en service. Deze service wordt ook aangeboden door salons voor mobiele communicatie zoals "Svyaznoy", "Euroset" en anderen. Vergeet niet een document mee te nemen waaruit uw identiteit als eigenaar van de simkaart blijkt.

Stap 3

U kunt ook het systeem "Persoonlijke account" gebruiken. Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator. Registreer een wachtwoord in het systeem door de volgende combinatie van symbolen vanaf uw telefoon te kiezen: * 110 * 9 # en "Bellen". Binnen enkele minuten ontvangt uw mobiele apparaat een bericht met een wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem. Voer het en uw telefoonnummer in het vereiste veld in. Met behulp van dit systeem kunt u opties en services beheren zonder uw huis te verlaten.

Stap 4

Schakel "Vertrouwde betaling" uit met de opdracht USSD. Om dit te doen, in het "Beeline" -netwerk, kiest u de combinatie van symbolen * 141 * 0 # en "Bellen". Een sms met de resultaten van de operatie wordt binnen een minuut naar uw mobiele apparaat verzonden.

Stap 5

Als u om de een of andere reden de service niet kunt deactiveren, neem dan contact op met de operator via 0611. Door uw paspoortgegevens op te geven, kunt u de optie uitschakelen.

Aanbevolen: