Hoe U Vertrouwensbetaling MTS Uitschakelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Vertrouwensbetaling MTS Uitschakelt
Hoe U Vertrouwensbetaling MTS Uitschakelt

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling MTS Uitschakelt

Video: Hoe U Vertrouwensbetaling MTS Uitschakelt
Video: FFXIV Endwalker Delayed & Live Letter 67 Summary 2024, April
Anonim

Een aantal mobiele operators geven abonnees de mogelijkheid om communicatie te gebruiken, zelfs met een gebrek aan geld op de rekening. MTS-abonnees krijgen deze mogelijkheid bij het activeren van de beloofde betaalservice. Als u echter niet van het idee houdt om geleend geld te gebruiken om te betalen voor mobiele communicatie, kunt u de service uitschakelen in uw persoonlijke account op de MTS-website.

Hoe u vertrouwensbetaling MTS uitschakelt
Hoe u vertrouwensbetaling MTS uitschakelt

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Het is heel handig om de diensten van een mobiele operator te beheren via uw persoonlijke account op de website van de operator. Open de mts.ru-pagina in een van de browsertabbladen en klik op de link "Inloggen op uw persoonlijke account" in de rechterbovenhoek van het venster.

Stap 2

Voer in het geopende formulier uw wachtwoord in en log in. Inloggen is in dit geval uw telefoonnummer. Voer een reeks cijfers in zonder spaties, te beginnen met de code van de mobiele operator.

Stap 3

Als u uw persoonlijke account nog nooit eerder hebt gebruikt, kan de noodzaak om een wachtwoord in te voeren dat u niet kent verwarrend zijn. Om dit probleem op te lossen, past u de optie "Wachtwoord verkrijgen" toe door op de link naast het aanmeldingsformulier te klikken. In de komende minuten wordt een sms met een korte begeleidende tekst en een combinatie van nummers verzonden naar het nummer dat als login is aangegeven. Voer het verzonden wachtwoord in het vereiste veld in.

Stap 4

Wijzig indien nodig het wachtwoord met de optie "Wachtwoord wijzigen" die beschikbaar is in uw persoonlijke account. Als u geen andere combinatie van tekens wilt onthouden, kunt u het verzonden wachtwoord gebruiken voor volgende logins.

Stap 5

Schakel over naar het servicetabblad "Internet-assistent". De gewenste naam staat links van het tabblad "Persoonlijk account" bovenaan de pagina. Om een lijst met aangesloten services te zien, selecteert u in het menu aan de linkerkant de optie "Servicebeheer". Als u een volledige lijst op de pagina wilt weergeven, gebruikt u de optie "Alles" onder aan het venster. Servicenamen worden standaard in alfabetische volgorde weergegeven.

Stap 6

Zoek de beloofde betalingsservice in de lijst. Als de link "Uitschakelen" links van de naam beschikbaar is, klikt u erop. De optie om de service te deactiveren is mogelijk niet beschikbaar als het saldo negatief is. Maak voldoende geld over naar uw account om de geactiveerde beloofde betaling in te wisselen en schakel de service uit via de "Internet-assistent".

Aanbevolen: