Hoe Nieuws Van Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Nieuws Van Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Nieuws Van Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Nieuws Van Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Nieuws Van Megafon Uit Te Schakelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Nieuwsberichten kunnen elke dag naar de telefoons van MegaFon-abonnees worden verzonden. Dit gebeurt als de service genaamd "Kaleidoscope" actief is. Naast nieuws ontvangt de gebruiker een weersvoorspelling, informatie over diensten, inhoud en de laatste aanbiedingen van de exploitant.

Hoe nieuws van Megafon uit te schakelen
Hoe nieuws van Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De eerste manier om "Kaleidoscope" uit te schakelen, is door berichten naar 5038 te sturen. Vergeet niet dat de tekst van de sms het woord "stop" moet bevatten (u kunt zowel in het Cyrillisch als in het Latijn schrijven). De klant zal enkele minuten moeten wachten voordat hij een melding krijgt van succesvolle deactivering.

Stap 2

MegaFon-abonnees hebben een applicatie op hun telefoon waarmee ze bepaalde diensten kunnen beheren, waaronder Kaleidoscope. Het is vrij eenvoudig om de beschikbaarheid van deze add-on te controleren: ga naar de instellingen van de mobiele telefoon en open de kolom "Broadcast". Dan hoeft u alleen maar op de knop "Uitschakelen" te klikken.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de speciale applicatie mogelijk niet beschikbaar is op oude simkaarten. U kunt echter wel een aanvraag doen bij de operator en alles zelf downloaden. Stuur een bericht naar 000222 (u hoeft niets in de tekst aan te geven). U kunt ook altijd contact opnemen met het dichtstbijzijnde MegaFon-verkoopkantoor.

Stap 4

Registreer u in het zelfbedieningssysteem "Service-Guide" om direct verschillende diensten aan en uit te kunnen koppelen. Ga eerst naar de systeemsite https://sg.megafon.ru/. Voer vervolgens uw telefoonnummer in het eerste veld in en voer uw wachtwoord in het tweede in.

Stap 5

Om een wachtwoord in te stellen, neemt u contact op met de abonneeservice (bel het verkorte nummer 0890). Nadat u bent ingelogd, komt u op de beheerpagina. Er is onder andere een kolom "Tarieven en diensten", die u moet selecteren. Klik op de naam van de dienst waarvan u zich wilt afmelden. Vergeet niet om uw wijzigingen aan het einde van de procedure op te slaan.

Stap 6

Om de "Kaleidoscoop" te deactiveren, kan de klant van het bedrijf 8-800-333-05-00 bellen (dit is het nummer voor directe communicatie met de operator). Zodra uw aanvraag is ontvangen, vervalt de service.

Aanbevolen: