Hoe De Eigenaar Van Het Nummer Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Het Nummer Te Slaan?
Hoe De Eigenaar Van Het Nummer Te Slaan?

Video: Hoe De Eigenaar Van Het Nummer Te Slaan?

Video: Hoe De Eigenaar Van Het Nummer Te Slaan?
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, Mei
Anonim

Het is vrij moeilijk om de eigenaar van een telefoonnummer te achterhalen, vooral als u geïnteresseerd bent in een abonnee van een mobiel netwerk, aangezien bedrijven dergelijke informatie zelden aan derden verstrekken. Zorg ervoor dat uw verzoek gerechtvaardigd is om contact op te nemen met de operator.

Hoe de eigenaar van het nummer te slaan?
Hoe de eigenaar van het nummer te slaan?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Ontdek bij welke mobiele provider en regio het nummer hoort waarin u geïnteresseerd bent. Om dit te doen, voert u het in in het daarvoor bestemde venster op de volgende pagina https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=phonenr. Besteed speciale aandacht aan de volgorde van het invoeren van het nummer, die hieronder wordt beschreven. Druk op Enter en bekijk de resultaten.

Stap 2

Nadat u de serviceprovider hebt gevonden, neemt u contact op met het dichtstbijzijnde servicekantoor van dit bedrijf met het verzoek u informatie te verstrekken over de eigenaar van het nummer. In dit geval kunt u het beste eerst contact opnemen met de ondersteuningsdienst om de omstandigheden te verduidelijken waaronder het bedrijf ermee instemt om vertrouwelijke informatie over zijn klant te verstrekken. Het is heel goed mogelijk dat uw zaak net in de uitzonderingen past.

Stap 3

Als de operator weigerde u informatie te verstrekken, gebruik dan speciale schijven met databases van operators voor de regio's van de Russische Federatie. Je kunt ze vinden op de markten van je stad, ze worden voor een bepaalde periode verkocht in de vorm van schijven met informatiebanken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat dit geen volledig legale methode is, dus u zult in dit geval op eigen risico en risico moeten handelen. Plaats de gekochte schijf in het station van uw computer, voer een virusscan uit en voltooi vervolgens het verzoek om informatie over de abonnee door zijn mobiele telefoonnummer in het juiste formulier in te voeren.

Stap 5

Neem voor informatie over de eigenaar van een vaste telefoon contact op met de referentiedienst van uw stad, waarvan u het nummer op verschillende stadsportalen kunt vinden, of ga gewoon naar de site nomer.org, waar de databases met stadsnummers van abonnees van de Russische Federatie en GOS-landen worden verstrekt.

Aanbevolen: